Annonce
Lokalavisen Nyborg

Endnu en: Populær burgerkæde kommer til byen

Chicago Burger åbner på Korsgade i Nyborg. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Inden længe kan nyborgenserne se frem til, at endnu en burgerkæde åbner i byen. Denne gang er det en burgerbar i udpræget amerikanerstil.
Annonce

Nyborg: I slutningen af juli eller starten af august åbner endnu en burgerbar i byen. I lokalerne på Korsgade 10 åbner Chicago Burger, der er en burgerkæde med tre restauranter i Korup, Dalum og på Odense Havn.

Selv om den officielle åbningsdato endnu ikke er fastlagt, garanterer butikkens manager, Pernille Ibsen, at der vil blive holdt et brag af en åbningsfest, når først burgerbaren slår dørene op for kunderne.

- Vi kommer til at køre med specielle tilbud hele dagen, og så vil der være gratis burger til de første x-antal kunder, der kommer, fortæller hun.

Der vil være plads til 20 siddende gæster i restauranten.

Annonce

Stor efterspørgsel

Ligesom ved kædens tre andre restauranter vil man opleve restauranten som en ægte amerikansk diner, hvor interiør, burger og milkshakes er lavet med inspiration fra USA.

Og derfor har Chicago Burger heller ikke været bekymret for at åbne i en by, der i forvejen er kendt for sine mange burgerrestauranter.


- Vi har oplevet en stor efterspørgsel på en restaurant i Nyborg fra vores kunder, når de har besøgt vores restauranter i Odense. Vi har endda haft stamgæster, der kom fra Nyborg.

Pernille Ibsen, manager


- Vi har oplevet en stor efterspørgsel på en afdeling i Nyborg fra vores kunder, når de har besøgt vores restauranter i Odense. Vi har endda haft stamgæster, der kom fra Nyborg, lyder det fra Pernille Ibsen.

Derudover fortæller manageren også, at kunderne kan forvente at gå fra restauranten med fyldte maver, når de har indtaget en burger ved Chicago Burger.

- Vores burgere er anderledes end de andre i byen. Vores dressinger er hjemmelavede, burgerbollerne bliver lavet ud fra vores egne opskrifter, og vi får leveret varer og tilbereder maden på selve dagen, så det er et solidt måltid mad, man får med herfra.

Og når først restauranten i Nyborg er åbent, går jagten på endnu flere lokaler ind. Chicago Burger har nemlig en amibtion om at åbne yderligere to til tre restauranter, inden året er omme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce