Annonce
Lokalavisen Nyborg

Endnu et firma har fundet vej til Torvet: Jesper og Ulrik hjælper virksomheder, før skaden sker

Det er Ulrik Gren (tv.), der er indehaver af firmaet Danske Forsikringsmæglere Erhverv, mens Jesper Møller (th.) er administrator samt kommende partner. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Det er ikke første gang, at Jesper Møller og Ulrik Gren arbejder sammen. Denne gang har de en ambition om at hjælpe virksomheder med den bedst mulige forsikring.

Nyborg: Egentlig går deres historie 23 år tilbage i tiden. Jesper Møller og Ulrik Gren var mødt op som værnepligtige i Søværnet, hvor de sammen skulle aftjene deres værnepligt, men da først den var overstået, skiltes deres veje.

Der skulle gå yderligere to år, før de igen kom til at snakke sammen, da Ulrik Gren fandt ud af, at de begge var ansat i samme forsikringsfirma to forskellige steder i landet.


Annonce

Vi er altid på kundens side. Og så kan vi spare virksomhederne for rigtig meget tid på den her måde, fordi det er os, der tager os af kontakten til selskaberne i stedet for virksomheden selv.

Ulrik Gren, indehaver af Danske Forsikringsmæglere Erhverv


Den genopståede kontakt førte til et samarbejde mellem de to og en tredje partner, men efter en rum tid gik de hver til sit på grund af ændringer i forretningsområder. Og så skulle der gå yderligere halvandet år, før de to parter måtte indse, at det hele tiden havde været meningen, at de skulle arbejde sammen.

Det har nu resulteret i, at Danske Forsikringsmæglere Erhverv, er flyttet ind i kontorfællesskabet Kuben på Torvet.

Det er Ulrik Gren, der er indehaver af Danske Forsikringsmæglere Erhverv, mens Jesper Møller er administrator og kommende partner i firmaet.

En tilfældighed

Gennem Danske Forsikringsmæglere Erhverv hjælper de to parter virksomheder med at få den bedste mulige forsikring til den bedste pris. Og det er ikke ensbetydende med, at det er den laveste pris, men til gengæld sikrer virksomheden sig en forsikring, der dækker den bedst muligt, fordi Jesper Møller og Ulrik Gren samarbejder med alle forsikringsselskabet i Danmark.

- Vi er altid på kundens side. Og så kan vi spare virksomhederne for rigtig meget tid på den her måde, fordi det er os, der tager os af kontakten til selskaberne i stedet for virksomheden selv, lyder det fra Ulrik Gren.

Danske Forsikringsmæglere Erhverv har i forvejen lokaler i Asperup på Vestfyn, hvor de to parter vil sidde et par dage om ugen, mens de resterende dage bliver på Torvet i Nyborg. Derudover er der syv franchisetagere andre steder på Fyn samt i Skive og Ringsted, som også er en del af virksomheden.

Danske Forsikringsmæglere Erhverv, Torvet, Kuben, Jesper Møller, Ulrik Gren

Selv om de to parter længe havde snakket om, at der skulle åbnes et kontor i Nyborg, var det en tilfældighed, at det blev på Torvet.

- Jesper Dupont (der står bag kontorfællesskabet, red.) ringede til mig en dag for at høre, hvordan han skulle gribe det an med forsikringer i forhold til lokalerne. Men efter vores snak måtte jeg ringe ham op igen, da det gik op for mig, at det ville være oplagt, at vi blev en del af det nye fællesskab, fortæller Jesper Møller, der var heldig, at der var et lokale til overs i den gamle bankbygning.

Og den opringning betød, at samtlige ni medarbejdere siden 1. januar har kunnet nyde godt af lokalerne på Torvet, hvor de sammen med andre selvstændige iværksættere driver hver deres virksomhed.

- Det gør noget rigtig godt, at vi sidder flere samme sted. Der er en utrolig god energi på kryds og tværs. Der er vores eget lille erhvervsnetværk, hvor vi kan spare med hinanden, hvis vi har nogle udfordringer, så det er vi rigtig glade for, fortæller Jesper Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce