Annonce
Lokalavisen Nyborg

Enestående ture ind bag slottets mure

Mette Ladegaard Thøgersen er sammen med en kollega klar til at tage interesserede med ind bag de tykke mure på Nyborg Slot. Arkivfoto: Anette Hyllested
Fra sidst i juni til midt i august arrangerer Østfyns Museer guidede ture, hvor interesserede kan se, hvad der sker og er sket på Nyborg Slot under restaureringen.
Annonce

Nyborg: Nyborg Slot har efterhånden været lukket længe på grund af restaurering, og nu er chancen der for at se, hvad der er sket bag de tykke, røde mure.

Hver onsdag fra 24. juni til 12. august arrangerer Østfyns Museer særlige rundvisninger, hvor interesserede kan komme med ind bag hegnet.

Rundvisningerne tilpasses restaureringens aktuelle stade, og slottet vil kun være delvist tilgængeligt.

Alle deltagere skal bruge sikkerhedssko og sikkerhedsveste. Museet har begge dele, men man må også gerne medbringe egne sko. Turen er ikke egnet for gangbesværede.

Rundvisningerne, som er gratis, har et maksimalt deltagerantal på 15 personer pr. gang og for at blive en af de heldige, skal man booke en plads forinden. Det kan ske via nyborgslot.dk, hvor der vil blive lagt et link op.

Rundvisningerne begynder klokken 16, og guiderne vil enten være lederen af Nyborg Slot & Kulturarv, Mette Ladegaard Thøgersen, eller museumsinspektør Nicolai Knudsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce