Annonce
Lokalavisen Nyborg

Et enkelt point til SUS Nyborg 2 efter gyserafslutning

Jacob Kampmann sikrede med sin scoring i sidste sekund et enkelt point til hjemmeholdet. Billedet er fra seneste hjemmekamp mod Tommerup, men ligner til forveksling situationen fra fredag aften. Arkivfoto John Schmidt
Holdet spiller lokalopgør i Kerteminde på søndag.
Annonce

Håndbold, Herrer, 3. division

SUS Nyborg 2-TM Tønder 2 24-24 (13-12)

Hjemmeholdet, der stadig er ubesejret, var styrket til dagens opgør, hvor både Victor Friis i målet samt Anders Bo Petersen og Magnus Kristensen var at finde i startopstillingen.

Efter en føring på 1-0 måtte SUS Nyborg dog konstatere, at mandskabet fra Tønder spillede meget bevægeligt i angrebet og med et offensivt forsvarsspil gjorde det svært for hjemmeholdet at komme til åbne muligheder.

Fra 1-0 blev det 1-5 efter godt syv minutter, og trods stort spil af Marko Nowack, der sled i forsvaret og fightede sig igennem i angrebet til seks scoringer, kom hjemmeholdet først igen i front med halvlegens sidste aktion, hvor Mikkel Wichmann i et gennembrud scorede til 13-12.

Efter godt fem minutter af anden halvleg hed det 18-14 i hjemmeholdets favør, der lignede et tophold på vej mod endnu en sejr.

Men et par brændte straffekast, og et par hektiske afslutninger i de sidste ti minutter vendte kampen, så Tønder igen var i front med knap to minutter igen.

Et langt angreb af hjemmeholdet førte ikke til mål, men udeholdet løb med blot 15 sekunder igen ind i en angrebsfejl, der sendte bolden i hjemmeholdets hænder. En aflevering fra liggende position endte i hænderne på Jacob Kampmann, der sendte bolden igennem hænderne på udeholdets målmand blot to sekunder før slutfløjtet.

Det ene point betyder, at SUS Nyborg stadig topper rækken, når der på søndag spilles lokalopgør i Kerteminde. Med otte mål blev Marko Nowack topscorer, mens de øvrige mål var fordelt på Jacob Kampmann med fem, Mikkel Wichmann tre, og endelig blev Anders Bo Petersen, Jonas Kampmann, Magnus Kristensen og Christoffer Godskesen hver noteret for to mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce