Annonce
Lokalavisen Nyborg

Et anderledes biblioteksbesøg: Få bøger to-go på biblioteket

Allerede inden afstandskravet blev hævet til to meter, gjorde bibliotekarerne klar til, at man kunne hente bøger to-go. Foto: Nyborg Bibliotek. 
Annonce

Østfyn: En forlænget nedlukning giver os mulighed for at fordybe os i gode bøger, men bibliotekerne er også ramt af nedlukningen, og skal derfor holde lukket indtil den 7. februar.

Det betyder dog ikke, at man ikke har mulighed for at låne bøger fra biblioteket. Siden nytår har det nemlig være muligt at bestille sine bøger to-go på både Ullerslev, Ørbæk og Nyborg Biblioteker.

Bibliotekerne sammensætter en lykkepose med forskellige materialer ud fra dine ønsker, og hvis man har reserveringer klar til afhentning, bliver de pakket sammen med de andre bøger.

- Det har været vigtigt for os at kunne låne ud under nedlukningen, da mange studerende er i gang med at skrive opgave og derfor har brug for at kunne tilgå viden. Siden foråret 2020 har vi set en stigning i antallet af udlån, og lånerne har taget godt imod vores nye tilbud. Det er en stor fornøjelse hver dag at se de mange glade ansigter, når lånerne har fået en ny ration læseoplevelser med hjem, fortæller biblioteksleder Winnie Foldager i en pressemeddelelse.

Man kan bestille sin to-go-poser ved at sende en mail til bibliotek@nyborg.dk eller ringe på 63 33 70 75 i tidsrummet mandag til fredag fra klokken 8-16.

Det eneste, man skal gøre, er at oplyse navn, mail/telefonnummer, ønsker til posens indhold - det kan være genre, forfatter, titel eller lignende og alder, hvis man bestiller bøger til børn.

Og når først man har bestilt bøgerne, får man besked, når posen er klar til afhentning, og har derefter syv dage til at hente den alle hverdage mellem klokken 10 og 16.

I forbindelse med nedlukningen har Nyborg Bibliotek desuden lynudviklet en række digitale arrangementer, som kan inspirere til nye læseoplevelser og sætte fokus på litteraturen med anbefalinger og meget mere. Man kan se mere om dette på nyborgbibliotek.dk og Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce