Annonce
Lokalavisen Nyborg

Få inspiration til din næste store læseoplevelse

Bibliotekar Johanne Søndergaard Poulsen anbefaler gode bøger til vinterdagene på bibliotekerne i Ullerslev, Ørbæk og Nyborg. PR-foto
Annonce

Nyborg: Kom og vær med på bibliotekerne i Ullerslev, Ørbæk og Nyborg, når bibliotekar Johanne Søndergaard Poulsen anbefaler gode bøger til vinterdagene, lyder opfordringen i en pressemeddelelse.

- Godt nok går vi lysere tider i møde, men vi er kun halvvejs gennem vinteren og det er stadig koldt, mørkt og vådt udenfor. Med andre ord er det den perfekte tid på året til at slynge sig i sofaen og drømme sig langt bort med en god bog. Er du løbet tør for idéer til, hvad du skal læse? Så kom til Johannes boganbefalinger i slut januar og start februar og bliv inspireret til store læseoplevelser.

Johanne Søndergaard Poulsen er cand.mag. i litteraturhistorie, forfatter til børnebogen "Pigen, der fik ordene galt i halsen" og arbejder til daglig som bibliotekar på Nyborg Bibliotek.

Hun anbefaler bøger på Ullerslev Bibliotek onsdag 29. januar kl. 16.30-18, på Ørbæk Bibliotek tirsdag 4. februar kl. 16.30-18 og på Nyborg Bibliotek torsdag 6. februar kl. 19-20.30.

Det er gratis at deltage, men da der er et begrænset antal pladser, skal man bestille billet via nyborgbibliotek.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Musik på hjernen

Annonce