Annonce
Lokalavisen Nyborg

Få inspiration til din næste store læseoplevelse

Bibliotekar Johanne Søndergaard Poulsen anbefaler gode bøger til vinterdagene på bibliotekerne i Ullerslev, Ørbæk og Nyborg. PR-foto
Annonce

Nyborg: Kom og vær med på bibliotekerne i Ullerslev, Ørbæk og Nyborg, når bibliotekar Johanne Søndergaard Poulsen anbefaler gode bøger til vinterdagene, lyder opfordringen i en pressemeddelelse.

- Godt nok går vi lysere tider i møde, men vi er kun halvvejs gennem vinteren og det er stadig koldt, mørkt og vådt udenfor. Med andre ord er det den perfekte tid på året til at slynge sig i sofaen og drømme sig langt bort med en god bog. Er du løbet tør for idéer til, hvad du skal læse? Så kom til Johannes boganbefalinger i slut januar og start februar og bliv inspireret til store læseoplevelser.

Johanne Søndergaard Poulsen er cand.mag. i litteraturhistorie, forfatter til børnebogen "Pigen, der fik ordene galt i halsen" og arbejder til daglig som bibliotekar på Nyborg Bibliotek.

Hun anbefaler bøger på Ullerslev Bibliotek onsdag 29. januar kl. 16.30-18, på Ørbæk Bibliotek tirsdag 4. februar kl. 16.30-18 og på Nyborg Bibliotek torsdag 6. februar kl. 19-20.30.

Det er gratis at deltage, men da der er et begrænset antal pladser, skal man bestille billet via nyborgbibliotek.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce