Annonce
Lokalavisen Nyborg

Fælles oprydning på stranden

Dispenseren ud for Hotel Sinatur. Foto: Camilla Uttenthal
Annonce

Nyborg: Har du lyst til at hjælpe med at holde stranden ren og samtidig rydde op sammen med andre, så inviterer De Grønne Piloter til fælles oprydning på stranden lørdag 13. juni mellem klokken 10 og 13.

Mødestedet bliver ud for Hotel Sinatur og anledningen er, foruden indsamlingen, også officiel indvielse af den nye dispenser til havfaldsposer på stranden.

Dispenseren er et robust stativ med affaldsposer, som Camilla Uttenthal i vinter fik finansieret med støtte fra Miljøstyrelsen. Fra dispenseren kan man trække en pose til at samle det skrald op, man finder på stranden.

Dagens program er som følger: Velkomst klokken 10 og information om De Grønne Piloter, Havmiljøvogter-ordningen og rene strande, samt samarbejdet med Hotel Sinatur og Storebælts Venner. Mulighed for udlån af affalds-snappere. Herefter indvies dispenseren og indsamlingen begynder.

Strækningen bliver på stranden fra Hotel Sinatur til broen, fra Hotel Sinatur til Hotel Nyborg Strand, på vejen fra Hotel Sinatur langs Hjejlevej og endelig bag Monarch og det gamle færgeleje.

Klokken 12 er der håndsprit og forfriskninger og vejning af affald. Dagen slutter klokken 13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Glaskunst som takeaway

Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Annonce