Annonce
Lokalavisen Nyborg

Fantastisk start på årets sommerfoto

Den første ugevinder i Lokalavisens sommerfoto-konkurrence er taget af Peter Johanson. Han skriver: Sankt-Hans tid er lig med næsten flyvefærdige tårnfalkeunger. Og så har han sat lidt dialog til billedet: "Min bror holder opremsning af flyveregler, men vi orker ikke at høre mere på det." Foto: Peter Johanson
Konkurrencen om årets sommerfoto blev skudt i gang i sidste uge. Nu kan vi præsentere de første billeder, og hvilken start. Vi modtog billeder fra ni læsere, som alle har rammet sommeren ind få en flot måde.
Annonce

Nyborg: Havnen, broen, voldgraven. Årets sommerfoto afslører ikke alene, hvem der kan tage gode billeder. Konkurrencen viser også, hvad det er for nogle steder i og omkring byen, der optager os, og i den første konkurrenceuge ser vi, at det især er havnen, Storebæltsbroen og voldgraven, der får den indre fotograf frem.

Men til første runde af Årets Sommerfoto er der dog også flere, der her rettet linsen mod nogle af de skabninger i naturen, der er med til at definere sommeren. Dyrene og havens planter.

Det er også i den genre, vi finder ugens foto. Peter Johanson, Grævlingevænget, må have haft telen fremme for at fange tre tårnfalkeunger i deres kasse. Og fotografen har endda skabt en komisk situation, hvor det ser ud, som den ene unge holder foredrag for de to andre, der er lidt trætte af at høre på foredraget.

Peter Johanson Grævlingevænget kan komme ind i Bladhuset, Nørretorv, ved lejlighed og hente en lille ugepræmie. Og lige som alle de andre billeder fortsætter de tre tårnfalke i konkurrencen om den endelige titel, som kåres midt i august.

Kim Arnholtz' bidrag til sommerens fotokonkurrence i Lokalavisen Nyborg. Foto: Kim Arnholtz

Niveauet var højt her i første runde, og yderligere to af bidragene skal have et par ord med på vejen. Kim Arnholtz, Dyrehavevej, fortæller, at han holder af det øde sted ved Knudshoved, hvor Vestbroen forlader Fyn og fortsætter ud over bæltet. Her har han taget et rigtigt flot aften eller nat-billede af den store, tunge betonbro og lysene på bæltet, Sprogø og Sjælland.

Dina Smajlovic's billeder er nærmest fotokunst. Foto: Dina Smajlovic

Dino Smajlovic har sendt en stak billeder med motiver især fra havnen. Dinos billeder kan nærmest betegnes som fotokunst, for der er vildt gang i effekterne, som gør de kendte steder dragende og dystre.

Annonce

Konkurrencen fortsætter

Konkurrencen om Årets Sommerfoto 2020 fortsætter mange uger endnu.

Vi skal have billederne senest fredag middag, for at de kan nå at deltage i konkurrencen den kommende avis. Den endelige vinder kåres onsdag den 12. august.

Hovedpræmien for Årets Sommerfoto er et kamera af mærket Fujifilm Instax Mini 11 til en værdi af cirka 600 kroner sponsoreret af PhotoCare i Nyborg. Og så kan du oven i købet selv vælge farven.

Blandt de øvrige præmier finder du et gavekort til Jimbo's Kaffebar, ligeledes på 600 kroner, samt et gavekort til Calling Nature på 150 kroner.

Nu er det op til læserne at fange store og små øjeblikke i jagten på sommerens bedste motiv.

Fotos skal sendes på mail til nyborg@fyens.dk med oplysning om navn, adresse og telefonnummer. Vi vil også meget gerne have en lille historie om billedets baggrund.


Nu er det op til læserne at fange store og små øjeblikke i jagten på sommerens bedste motiv

Uddrag af artiklen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce