Annonce
Lokalavisen Nyborg

Farverigt forår på Bastionen

Dodo and the Dodos, der spiller den 21. marts, er blot ét af mange navne på kulturhuset Bastionens forårsprogram. Foto: Michael Bager
Nyborgs kulturhus byder på god musik, sjov comedy, spændende teater, interessante foredrag og meget mere i 2020.
Annonce

NYBORG: Det er kun de mest kræsne, som ikke kan finde noget, der er værd at gå til, i kulturhuset Bastionens forårsprogram.

For hvad enten man er til rock, pop eller jazz, stiller Bastionen den musikalske sult.

Og kan man lide skævt og folkeligt teater, comedy og interessante foredrag, er det også noget, kulturhuset i Nørrevoldgade kan byde på.

- Vi skal både have de større navne og det, der er lidt mere udfordrende, som Bastionens daglige leder, Tue Fabricius, siger.

Og de ord holder han og hans stab af medarbejdere og frivillige.

Blandt de større og mere kendte navne på Bastionens plakat i 2020 er således et af de seneste 30 års mest populære poporkestre, Dodo and the Dodos, den vedholdende rockpoet Niels Skousen, Big Fat Snake-sangeren Anders Blichfeldt og comedy-veteranen Jan Gintberg.

De teaterinteresserede kan blandt andet glæde sig forestillingen "Jagten på Det Gode Menneske" om forfatteren Karin Michaëlis, mens comedy-fans - ud over Jan Gintberg - også kan møde Linda P og Sebastian Dorset.

Annonce

Nørdernes aften

Blandt de lokalt forankrede arrangementer på Bastionen i 2020 er musicaltalentskolens opsætning af musicalen "Hair" og nørdernes store aften den 4. april, hvor fans af computerspil samles til en festlig LAN-turnering.

Og alt imens er Tue Fabricius og hans folk ved at lægge programmet for 2021.

- Hvis vi vil have nogle af de større navne, skal vi typisk booke dem halvandet år i forvejen, fortæller han.

Bastionens programmer bliver i øvrigt lagt på baggrund af et fælles idéudviklingsmøde, hvor kulturhusets ansatte og dets mange frivillige kommer med bud på fremtidens arrangementer.

- Det er rigtig godt, at vi på den måde har mange antenner ude. Og så er der i øvrigt også mange publikummer, som kommer med idéer til kunstnere, fortæller Tue Fabricius.

Bastionen har flere end 100 kulturarrangementer og i omegnen af 30.000 gæster i løbet af året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce