Annonce
Lokalavisen Nyborg

Find humørsten og få et smil på læben: Nyborgværkstederne vil glæde andre i en hård coronatid

Nyborgværkstederne har lavet "Humørsten" under corona for at glæde andre i en svær tid. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
Det startede med en snak om, hvor svært det var, og Hanne Christensen og Susan Jensen fra Nyborgværkstederne blev enige om, at de nok ikke var de eneste, som har det svært under corona. Derfor vil de glæde andre med farverige sten og opmuntrende budskaber.

Nyborg: "Du ser fantastisk ud", "Husk at samle lykken op, når den ligger for dine fødder", "Verden er smuk - det er du også".

De opmuntrende budskaber står skrevet på de forskellige farvede sten på bordet hos seniorgruppen på Nyborgværkstederne klar til at blive lagt ud rundt omkring i Nyborgs natur.

Meningen med stenene er netop, at folk skal blive glade og opmuntret i en svær tid, og hvis de er så heldige at finde en, kan de komme forbi med den til Nyborgværkstederne på Alsvej og få en præmie.

- Planen er, at stenene skal lægges på Strandhøjen, på volden og ved Slipshavn, så de bliver fundet, fortæller Hanne Christensen, som sammen med Susan Jensen har lavet de mange farverige sten.

Med farverige sten i glade farver og opmuntrende budskaber vil Nyborgværkstederne gerne glæde andre i en svær tid. Foto: Louise Holmgaard Nielsen

Med hjælp fra Stine Peytz, medarbejder på Nyborgværkstederne, har de fundet frem til og blandet forskellige glade farver, som de har malet stenene med, og fundet positive budskaber og citater.

- Det startede med, at vi blev i dårligt humør over den nuværende situation, og når vi blev det, så blev andre det nok også. Derfor kom vi på idéen med humørsten, forklarer Stine Peytz.

- Vi snakkede om, at mange var ude at gå ture nu, og så kunne de på den her måde få et smil på læben samtidig. De har begge arbejdet hårdt på det, fortæller hun yderligere, mens hun kigger over på Hanne Christensen og Susan Jensen.

Hanne Christensen og Susan Jensen har arbejdet på projektet i en måneds tid, og nu er de klar til at blive fundet i naturen rundt omkring i Nyborg.

Hvis man finder én, kan man aflevere den på Nyborgværkstederne og få en præmie fra glasværkstedet eller træværkstedet på Nyborgværkstederne.

Hvis man finder en sten i naturen i Nyborg, kan man aflevere den på Nyborgværkstederne og få en præmie fra blandt andet glasværkstedet eller træværkstedet. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tappenstreg med smagsprøver

Annonce