Annonce
Lokalavisen Nyborg

Flytning: Carsten Pedersen Automobiler lukker i Nyborg

Thomas og Carsten Pedersen flytter fra Nyborg til Ringe. Privatfoto
Annonce

Nyborg: Efter næsten 17 år i Nyborg flytter bilforhandler Carsten Pedersen Automobiler fra Falstervej og åbner i stedet i Ringe.

Flytningen af far-søn-firmaet skyldes ifølge sønnen, Thomas Pedersen, et ønske om at optimere beliggenheden.

- Vi har været glade for at være på Falstervej, men der er efterhånden kommet så mange andre herude, at vi er blevet lukket mere og mere inde. De mange haller gør, at vi ikke kan ses fra vejen, og dermed får vi kun besøg af kunder, som kender os i forvejen, fortæller Thomas Pedersen.

Derfor har far og søn været på jagt efter andre steder og lokaler i Nyborg Kommune uden ifølge Thomas Pedersen at kunne finde de perfekte til prisen. 1. februar flytter de derfor forretningen til Ringe, hvor de bliver placeret mere synligt over for Jysk og Lidl. Og her åbner de dørene 10. februar.

Thomas Pedersen bor i Nyborg, mens faren, Carsten Pedersen, bor i Ringe. Firmaet sælger nyere og brugter biler af alle mærker - de senere år dog især Renault og Citroën.

- Det er med vemod, at vi forlader Nyborg, og vi vil gerne takke alle vores kunder, som naturligvis også er velkomne i Ringe, siger Thomas Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce