Annonce
Lokalavisen Nyborg

Fodbolddrenge giver den gas i bokseklub

U14 holdet har lavet en aftale om træning i Nyborg Bokseklub. Foto: René Nau
Annonce

Nyborg: I jagten på at styrke fællesskabet, resultater og tilbyde en anderledes træning har NGIF fodbolddrenge årgang 2007 lavet en aftale med Nyborg Bokseklub om fysisk træning. Træningen foregår i Kampsportens Hus, hvor drengene hver anden fredag får sved på panden, når Marianne fra klubben ”tæsker” dem igennem en times fysisk hård træning.

Træningen er tænkt som et supplement til den normale fodboldtræning og som et boost af drengenes fysik, smidighed og motorik. Ligeledes, men måske allervigtigst, giver træningen masser af grin, smil og styrkelse af det fantastiske fællesskab, som hersker på holdet.

Der arrangeres på holdet i løbet af sæsonen diverse arrangementer - alternativ træning, fodboldstævne i sommerferie, Champions League aften, fællesspisning og meget andet. Deltagelse i arrangementerne er normalt gratis, da drengene i løbet af sæsonen tjener penge på omdeling af flyers og deltagelse i julemarked.

Trænerstaben omkring holdet er i efteråret udvidet med Morten og Buffe (Anton), og vi er således så heldige, at være seks voksne til at varetage træneropgaverne omkring holdene på U14 drenge.

Den daglige træning - teknisk og taktisk, vil primært fremover blive varetaget af Thomas, Morten, Buffe og Allan.

Holdledere for 11-mands hold vil til turnering/kamp fremover være Thomas, Morten og Buffe, og holdledere til turnering/kamp for ottemands holdet vil være Allan, Kent og Lasse.

Nye spillere - nybegynder eller øvede er altid velkommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tal med en præst

Lokalavisen Nyborg

Besøg Skovnissen Posse

Lokalavisen Nyborg

Ingen jul uden juleudstilling

Lokalavisen Nyborg

Nyborg skruer ned for Norden

Annonce