Annonce
Lokalavisen Nyborg

Foredrag: Fra juice til skandalesag

Mads Bo "juicer" i Nyborg 26. februar
Lille eventfirma er for første gang klar med foredrag i Nyborg.
Annonce

Til daglig er de lægesekretærer på fuld tid på OUH, men i fritiden driver Carina Bak og Charlotte Panduro et eventfirma, som hedder 2C Entertainment. De har arrangeret diverse foredrag i Odense og et enkelt i Svendborg, og i foråret er de for første gang klar med to foredrag i Nyborg.

Begge finder sted på Sinatur Hotel Storebælt, og billetter kan købes via Billetto.dk

Det første foredrag bliver med juicemesteren Mads Bo 26. februar. Den tidligere automekaniker har 15 års erfaring og uddannelser inden for sundhed og lover publikum at tage dem med ind i sit univers af flydende forfriskninger og mekaniker-logik. Det er super simpel sundhed, siger han.

Undervejs vil der være blive serveret smagsprøver i form af en lille juice samt et shot. Foredraget koster 250 kroner.

Det andet foredrag bliver den 26. marts med Henrik Quortrup, som er en af Danmarks kendte, men også mest omstridte journalister.

Ifølge programmet vil Henrik Quortrup tage publikum med på en tour de force gennem dansk journalistik og politik, og han vil uden at skåne sig selv fortælle om sin karrieres op- og nedture.

Han vil blandt andet komme ind på Se og Hør-sagen, der handlede om, at bladet fik oplysninger om kendte og kongelige via deres kreditkortbevægelser. En sag, han blev dømt for.

Foredraget koster 200 kroner, og der er mulighed for at tilkøbe spisning forinden.

Henrik Quortrup fortæller om politik og sin karrieres op-og nedture 26. marts.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce