Annonce
Lokalavisen Nyborg

Formand godt tilfreds: Handelslivet stormer afsted

Nyborg klarer sig godt som handelby med et stort udvalg til de handlende. Arkivfoto: Kasper Riggelsen
Handelslivet i Nyborg klarer sig, ifølge formanden for Nyborg Handelsstandsforening, godt på trods af coronakrisen. Det betyder, at der er nye tiltag på vej til de handlende.
Annonce

Nyborg: Selv om det lokale handelsliv var nødsaget til at lukke deres butikker i flere måneder i foråret på grund af coronakrisen, er det en glad formand for Nyborg Handelsstandsforening, der i dag kigger på handelslivet i Nyborg.

I løbet af de seneste tre måneder har der været en til tilgang på 14 medlemmer til foreningen, og det glæder formanden, Ulrik Nielsen, at handelslivet i Nyborg har det godt.


Nyborg er en attraktiv handelsby med stor diversitet. Nøgternt sagt har vi faktisk alt det, som folk har behov for.

Ulrik Nielsen, formand for Nyborg Handelsstandsforening


- Nyborg er en attraktiv handelsby med stor diversitet. Nøgternt sagt har vi faktisk alt det, som folk har behov for, lyder det fra formanden.

Og ifølge Ulrik Nielsen er det vigtigt, at en by som Nyborg fortsætter med at fokusere på den store diversitet, da det er med til at skabe en attraktiv by, som folk gerne vil besøge.

- Hvis man skal have en levende by, skal man have et godt handelsliv. Hvis det bare er en by udelukkende med caféer og restauranter - uden at forklejne det - ville det blive en kedelig by. Byens forskellige funktioner skal folde sig ud i hinanden – caféer, detailhandel, kunst, kultur og lystbådhavnen skal spille sammen, så det bliver en spændende by at lægge vejen forbi.

Annonce

Nye tiltag på vej

Men selv om Nyborg, ifølge Ulrik Nielsen, er en attraktiv handelsby har handelsstandsforeningen besluttet at bringe nye tiltag på banen, der skal gøre byen endnu mere attraktiv at handle i.

Om en måneds tid kan nyborgenserne se frem til igen at kunne købe gavekort, der gælder til hele Nyborg Handelsstandsforening. Kortet bliver et fysisk kort, som man kan købe til et bestemt beløb, og så kan det bruges i alle de butikker, der er en del af Nyborg Handelsstandsforening.

Derudover har foreningen besluttet sig for at lave et magasin, som ikke er en tilbudsavis, fra de mange butikker, der er medlem af foreningen. I stedet bliver det en beskrivelse af selve butikken.

- Vi håber, at det gode købmandsskab kommer til at fremgå i magasinet. De handlende skal blive klogere på, hvad butikken kan, historien bag og hvorfor de gør, som de gør. Vi tror på, at det gavner både butikken men også de handlende, lyder det fra Ulrik Nielsen.

Formanden håber, at magasinet kan sendes på gaden i starten af december.

Derudover fortæller formanden også, at nyborgenserne kan se frem til den nye julebelysning i byen, som både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen sidste år betalte ind til. Det bliver en fast installation, som tændes den 27. november, men grundet corona er det endnu ikke fastlagt, hvordan det kommer til at foregå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Annonce