Annonce
Lokalavisen Nyborg

Formel 1 i KinoVino

Formel 1. Arkivfoto: Thomas Peter/Ritzau Scanpix
Nu kan du høre brølet fra verdens hurtigste racerbiler sammen med andre i KinoVino.
Annonce

Nyborg:  Første løb i Formel 1-sæsonen finder sted søndag 5. juli, og man behøver ikke tage til Red Bull Ring i Østrig for at høre brølet fra verdens 20 hurtigste racerbiler sammen med andre.

I stedet kan man tage i i KinoVino i Nyborg og se sæsonens første løb på storskærm.

Løbet 5. juli begynder klokken 15.10, men allerede fra klokken 13.30 er KinoVino klar med visning af optakt og lidt til ganen. Samtidig arbejdes der på konkurrencer til reklamepauserne under løbet, der varer højest to timer.

Det er Anna Maria Sannemand Larsen fra Nyborg, som har fået ideen til arrangementet. Hun har tidligere haft en børnetøjsbutik i Nyborg og uddanner i dag salgsassistenter.

- Og så er jeg mega Formel 1-fan og vil gerne dele oplevelsen af sæsonens første Formel 1-løb med andre fans, siger hun.

Annonce

Hensyn til Corona

Formel 1-sæsonen skulle være begyndt 15. marts i Australien, men blev aflyst i sidste øjeblik, så fans som Anna Maria Sannemand Larsen har efterhånden ventet længe.

Ifølge hende bliver billetprisen på 179 kroner inklusiv et glas med eller uden alkohol, og billetterne kan købes hos KinoVino.

- Der bliver naturligvis taget hensyn til corona, så der sælges maksimalt 150 pladser, fortæller hun.

"Vi glæder os, i samarbejde med Anna Maria, til at skrue op for brølet og naturligvis heppe på Kevin Magnussen og de andre kørere, når de fem røde lamper slukkes på banen i Østrig", skriver KinoVino i en pressemeddelelse.

"Vi har tidligere vist landskamp på den store skærm med stor succes og håber derfor rigtig meget, at dette event også kan blive super godt, så vi kan tilbyde mange flere af den slags oplevelser. Der skal ske noget nyt, og da der i øjeblikket er et begrænset antal nye premierefilm, så er sådan en længe ventet sæsonstart en oplagt mulighed for at sætte gang i gaden og skabe flere glade kunder", står der endvidere i pressemeddelelsen.


Der skal ske noget nyt, og da der i øjeblikket er et begrænset antal nye premierefilm, så er sådan en længe ventet sæsonstart en oplagt mulighed for at sætte gang i gaden og skabe flere glade kunder

KinoVino ved Simon Storgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Glaskunst som takeaway

Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Annonce