Annonce
Lokalavisen Nyborg

Fortæl om din dagligdag og vær med til at fremme livsglæden

Foto: Jens Frandsen
Annonce

Der er sat et hegn omkring mig. Hegnet hedder corona og står i vejen for, at jeg kan komme hjem og besøge min mor og forhindrer mine børn i at besøge deres. Hegnet har også sat en styg pæl ned gennem festplaner, ferieplaner ja snart sagt al social kontakt. Og ikke nok med det - trods alle forholdsregler lurer en fare i form af feber, syge lunger og et overbelastet sundhedsvæsen.

Det er ikke til at holde ud, men det skal jeg - og det skal vi alle sammen. Vi er isolationsfængsel sammen, og hvis vi ikke skal ende med at få vinterdepression hele foråret, må vi finde en måde at få puttet livsglæde ind i vores kollektive fængsel.

Så hvad gør I derude? Hvordan får I gode hverdage? Hvordan klarer de yngre af jer at undervise børn og arbejde hjemme på én og samme tid? Hvordan får I motion? Er der en særlig god serie på en af streamingtjenesterne, en podcast eller en god bog? (PS: Nyborg Bibliotek har droppet gebyrer og skruet op for de digitale udlån).

Hvordan opretholder I kontakten med venner? Hvad gør de ældre af jer for ikke at gå til i ensomhed?

Her på Lokalavisen Nyborg vil vi gerne dele alle gode ideer til at fremme livsglæden.

Vi vil derfor gerne høre om alt det, I finder på. Fra lavpraktiske ideer om lege, man kan lege med sine børn, til fællesgymnastik over skype med veninderne og diverse tiltag til at bekæmpe ensomhed. Det kan også være, I har gode livsråd til at holde kedsomhed, angst og bekymringer på afstand eller tip til gode lokale cykel- og gåruter.

Alle ideer er velkomne, så send en mail med titlen "livsglæde" til Lokalavisen Nyborg på nyborg@fyens.dk og send meget gerne et billede med. Alternativt kan du skrive i hånden og smide dine tips i vores postkasse, Nørrevoldgade 58, eller du kan ringe til mig på 65 45 51 31.

Anette Hyllested
Annonce

Takeaway og butikker

Kan I ikke lave en samlet oversigt over de butikker/restauranter/cafeer der kan købes fra i Nyborg i disse dage, har en læser spurgt?

Jo, vi kan prøve. Hvis vi fokuserer på takeaway og springer alle dem over, som havde takeaway i forvejen, har disse nye meldt sig på banen:

Café Apostrof, Havnegade 2a Nyborg

Gertz Danish Bakery Kongegade

Den Gode Smag – Torvet

Vinspecialisten, Nørregade

Kings Running Sushi & Wok, Korsgade

Ullerslev Forsamlingshus, Ullerslev

Endelig har Ok Plus, Slipshavnsvej, som noget nyt indført drive-in.

Der er måske flere nye tiltag, og det hører vi også meget gerne om. Mail til Lokalavisen Nyborg på nyborg@fyens.dk.

Når det kommer til butikker, har Nyborg Handelsstandforening taget utraditionelle midler i brug. Med handelsstandsforeningens formand, Hans Henrik Kongsmark, i spidsen, sørger foreningen for udbringning i hele kommunen af varer fra alle byens butikker. Også dem, der ikke står i Nyborg Handels medlemskartotek.

Det kan du læse mere om i denne avis.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce