Annonce
Lokalavisen Nyborg

Fra en til tre: Rune er stormet afsted gennem coronakrisen

Siden Rune Reimund startede Østfyns El-teknik for et halvt år siden, har han ansat to ekstra. Privatfoto
Efter bare fem måneder som selvstændig har Rune Reimund, som ejer Østfyns El-teknik, haft mulighed for at ansætte folk i sin virksomhed.
Annonce

Østfyn: I august valgte Rune Reimund at tage springet og blive selvstændig el-installatør, da han havde mistet sit job til coronakrisen. Egentlig havde han længe drømt om at blive selvstændig, men havde ikke regnet med, at det skulle ske som 32-årig, men det var sådan det blev.

Og lige siden er det kun gået fremad. De få ordrer, der stod i kalenderen i august, blev hurtigt til væsentlig flere, der betød, han ikke længere selv kunne følge med. Så nu - et halvt år senere - har Rune Reimund ansat både en lærling og en svend, der kan hjælpe ham med de mange opgaver, der fortsat tikker ind.

- Det er fantastisk, at det er gået så godt. Jeg havde ikke turde drømme om, at det kom til at gå så godt - og især ikke midt i den krise, vi står i. Dengang i august kunne det både gå den ene og den anden vej, så jeg er meget taknemmelig for, at det er gået godt.

Annonce

Et godt netværk

Selv om Rune Reimund ikke har den præcise opskrift på, hvordan det er lykkes ham at stable en god forretning på benene på kort tid, tror han, det handler om et godt forhold til sine samarbejdspartnere.

- Jeg har været heldig, at mit netværk gerne ville fortsætte med at arbejde sammen med mig, efter jeg startede som selvstændig. Og så har jeg tænkt meget over at aflevere et ordentligt stykke arbejde, så de vil tage fat i mig, næste gang de har brug for hjælp.

Og det har betydet, at kalenderen nu er booket et halvt år ud i fremtiden. Som en af de næste store opgaver, skal Østfyns El-teknik være med til renoveringen af klasselokaler på Birkhovedskolen.

- De mange opgaver betyder, at jeg har et mere fast grundlag at stå på. Jeg havde håbet på, at jeg om nogle år kunne ansætte nogle flere folk, så jeg er lykkelig for at være endt her allerede, lyder det fra el-installatøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce