Annonce
Lokalavisen Nyborg

Frivillig Fredag - nu med verdensmål og indvielse

Frivillig Fredag har skiftet form flere gange. Og nu gør den det igen. Her ses frivilligkonsulent Jannie Nøregaard Rasmussen på Torvet i Nyborg.
Annonce

NYBORG: Hvert år i september hylder Nyborg Kommune de mange frivillige med Frivillig Fredag. Som noget nyt voksede arrangementet sidste år fra at være en endagsbegivenhed til knap en uge med aktiviteter rundt om i kommunen.

I år tegner det igen til en uge i frivillighedens tegn, men på grund af corona-situationen har man besluttet sig for at nytænke arrangementet nok engang.

Det endelige program ligger ikke fast, men det gør til gengæld det overordnede tema: "Bæredygtige fællesskaber".

Som titlen antyder, vil der være fokus på FN's verdensmål - herunder, hvordan man kan arbejde med bæredygtighed via de frivillige fællesskaber på Østfyn.

Ugen igennem vil der blive små videoer ud på de sociale medier, der skal gøre reklame for foreningslivet i Nyborg. Derudover gentager man sidste års succes med et stort netværksmøde torsdag den 24. september, mens fredagen blandt andet byder på den officielle indvielse af Vestervold som foreningshus og samlingspunkt for kommunens frivillige.

Ugen sluttes af i bedste Philip Faber-stil med brunch og brummerier på Bastionen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tal med en præst

Lokalavisen Nyborg

Besøg Skovnissen Posse

Lokalavisen Nyborg

Ingen jul uden juleudstilling

Lokalavisen Nyborg

Nyborg skruer ned for Norden

Annonce