Annonce
Lokalavisen Nyborg

From bager på store planer: De nye ejere af Ørbæk Bageri har flere nye tiltag på vej

Bagermester Kim From, Ørbæk Bageri, har store planer. Her viser han, hvordan pladsen bag bygningen kan indrettes til gårdhave med servering. Foto: Mogens Rasmussen.
Gitte og Kim From overtog Ørbæk Bageri for en måned siden. Det er gået godt, men der skal til at ske en masse nyt i bageriet.
Annonce

Ørbæk: Siden 1. oktober har Kim From arbejdet med at bage brød til folk i Ørbæk og til de mange forbipasserende på landevejen udenfor.

Men mens han har æltet og rullet dejen, har han gået og tænkt på, hvordan virksomheden kan udvides og placeringen ved landevejen kan udnyttes. Og for nylig viste han Lokalavisen rundt i den store bagebygning og fortalte om nogle af planerne.

- Vi skal udnytte de mange tomme kvadratmeter her i huset, og vi skal have noget mere liv i byen, siger Kim From.

- Det her hus har så mange muligheder, og det er synd, hvis det bare skal stå tomt, siger han.

I dag råder Ørbæk Bageri over et par borde i selve forretningen, hvor gæster kan sidde og få en kop kaffe.

- Men caféen er for lille. Derfor vil vi gerne udnytte det store, flotte rum, der er på 1. salen, siger bagermesteren.

Rummet står i dag helt nøgent, men der skal ikke meget fantasi til at forestille sig, hvor flot det kan blive. Og loftsrummet kan komme til at stå i forbindelse med "haven" bag bageriet, hvor Kim From vil indrette en gårdhave med servering - selvfølgelig mest om sommeren. På loftet og i gårdhaven vil bagermesteren ikke bare servere kaffe og kage, men gerne også øl, smørrebrød, kromad og andre gode ting.

Og nu, vi skriver om sommeren: Kim From vil også åbne forretningen den anden vej: Han har nemlig planer om, at der skal laves lækre, hjemmelavede isvafler i baglokalet til bagerforretningen, med salg direkte ud på fortovet, hvor der eventuelt også kunne stå nogle borde til gæsterne.

Gitte og Kim From overtog bagerforretningen 1. oktober, og de er glade for den modtagelse de har i Ørbæk. Parret bor i Odense, hvor de også driver bageri på Nyborgvej i byens østlige udkant.

Der kræves en hel del håndværkerarbejde her. Men så kan rummet også blive et lækkert og spændende sted at servere for gæster, mener Kim From. Foto: Mogens Rasmussen.
Ørbæk Bageri ligger lige ved den befærdede landevej. Det skal udnyttes i endnu højere grad, mener de nye ejere af bageriet. Foto: Mogens Rasmussen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce