Annonce
Lokalavisen Nyborg

Fuldstændig fantastisk første uge: - Der har været folk hele tiden

De seneste fire måneder har Jim Wichmann haft helt lukket for gæster. Rent økonomisk har han dog kunnet klare sig indtil nu. Der skulle dog ikke gå meget længere tid, før det kunne mærkes på kontoen. Foto: Kasper Riggelsen
Hos Jimbos Kaffebar i Nørregade er det en glad caféejer, der giver en status efter den første uges genåbning. De første dage op til var travle, og det var de efterfølgende dage så sandelig også.

Nyborg: Det var en spændt og travl Jim Wichmann, der dagen op til genåbningen den 21. april havde travlt med at fylde op med varer på hylderne. Drikkelse skulle på køl. Fadølsanlæg skulle fyldes op. Og cafeen skulle gøres nydelig og præsentabel efter fire måneders nedlukning.

Klokken 10 onsdag formiddag kunne han åbne dørene, og det var en dag, han har ventet på længe.

- Det betyder, at man kommer ud af den her boble. De første tre måneder var det faktisk okay, fordi børnene var hjemme i hjemmeskole, men til sidst var det begyndt at blive træls. Man kommer ud af en rytme, forklarer Jim Wichmann.

De seneste fire måneder har han haft helt lukket for gæster. Rent økonomisk har han dog kunnet klare sig indtil nu. Der skulle dog ikke gå meget længere tid, før det kunne mærkes på kontoen.

- Vi har kunnet klare det indtil nu, men vi skal ikke prale af, at der ikke skulle gå meget længere, før det ville blive et problem, fortæller Jim Wichmann.

Nogle gæster bestilte allerede bord, da meldingen om genåbningen kom, men det er nu mere det gode vejr, caféejeren hos Jimbos Kaffebar håber vil være med ham det næste stykke tid, så folk kan sidde udenfor og nyde deres drikkevarer og mad.


Der har været folk hele tiden. Der har været proppet, og folk har været i godt humør. Det har helt været ligesom en sommerlørdag alle dagene

Jim Wichmann


Fulde huse og borde

Da dørene endelig måtte åbne for gæster, så gik der ikke længe, før de første borde blev fyldt op. Onsdag fra klokken 11 til caféen lukkede var der tryk på på Jimbos Kaffebar - og det fortsatte dagene efter.

- Der har været folk hele tiden. Der har været proppet, og folk har været i godt humør. Det har helt været ligesom en sommerlørdag alle dagene, fortæller Jim Wichmann efter en travl første uge efter genåbningen.

Hvor mange der har været igennem hos Jimbos Kaffebar, kan Jim Wichmann ikke svare på. Men det er mange. Det er dog ikke en træt caféejer, der starter på en nye uges betjening. Tværtimod, så er han stadig fyldt med energi til at betjene sine kunder.

- Jeg synes, det er helt mærkeligt, at jeg ikke har været træt, men man er bare glad i bolten over at komme i gang igen og få brugt sin energi. Personalet er også bare kommet tilbage, så det kører, som før vi lukkede, fortæller Jim Wichmann.

Hvordan de næste uger kommer til at gå, tør Jim Wichmann ikke spå om, men han tvivler på, at det kommer til at gå lige så stærkt, som den første uge.

- Så skal jeg i hvert fald ansætte et par folk mere, siger han med et grin.

Jim Wichmann har brugt nedlukningen til blandt andet at finpudse kaffe-, vin- og drinkskortet i caféen, inden genåbningen den 21. april. Foto: Kasper Riggelsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tappenstreg med smagsprøver

Annonce