Annonce
Lokalavisen Nyborg

Fungerede ikke i et 8-16 job: Stress fik Mikkel til at blive selvstændig

Mikkel Holm Jensen har startet sin egen virksomhed under navnet Vipo Media. Foto: Maria Frellesen Pedersen
En sygemelding med stress og coronaens komme fik Mikkel Holm Jensen til at tage springet og blive selvstændig. I dag tilbyder han produkt- og livsstilsfotografering til andre virksomheder.
Annonce

Nyborg: Selv om Mikkel Holm Jensen kun er 26 år, har han i løbet af sin forholdsvis korte karriere som teknisk designer været nødt til at sygemelde sig med stress to gange. Rammerne, der hed, at han skulle gå på arbejde fra klokken 8-16 hver dag, var ikke nogle rammer, der fungerede for ham - og derfor brød systemet sammen.

Efter anden omgang blev det for meget for Mikkel Holm Jensen. Der skulle ske noget nyt. Noget, hvor han ikke længere var bundet af faste arbejdstider og opgaver.

Derfor valgte han i maj at starte sin egen virksomhed, Vipo Media, hvor han selv kunne sætte rammerne for, hvad hans job skulle indebære.


Det har altid været en drøm for mig at blive selvstændig, men jeg har haft svært ved at definere, hvad det var, jeg ville.

Mikkel Holm Jensen, stifter af Vipo Media


- Det har altid været en drøm for mig at blive selvstændig, men jeg har haft svært ved at definere, hvad det var, jeg ville. Efter jeg blev opsagt på mit tidligere arbejde, var jeg ikke i tvivl om, at det var det rette tidspunkt at starte, siger Mikkel Holm Jensen og fortsætter:

- Jeg har gået med alle tankerne og idéerne og haft lysten til det, men jeg har manglet det sidste skub.

Og derfor har Mikkel Holm Jensen brugt det seneste halve år på at udvikle sin virksomhed.

I starten var Vipo Media et firma, der lavede grafisk design for andre virksomheder, men i takt med at virksomheden har udviklet sig, er mulighederne også blevet flere. Det betyder, at Mikkel Holm Jensen i dag primært fokuserer på produkt- og livsstilsfotos til virksomheder.

- Jeg har en drøm om, at jeg bliver den fotograf, de lokale virksomheder henvender sig til, hvis de får et nyt produkt på hylderne, som skal markedsføres gennem billeder, fortæller han.

Annonce

Vild med billeder

Og interessen for at fotografere er ikke bare dukket op ud af det blå i takt med, at virksomheden har udviklet sig. Siden Mikkel Holm Jensen var 16 år, har han eksperimenteret med at tage forskellige former for billeder.

Derfor bruger han også gerne en time eller to hver dag på at fotografere naturen, når dagens arbejde er overstået.

Mikkel Holm Jensen

  • Er 26 år.
  • Bor i Nyborg sammen med sin kæreste.
  • Har en søn på fire år.
  • Er uddannet teknisk designer.
  • Har arbejdet som teknisk designer i to år og teknisk salgssupporter i to år.
  • Startede i maj virksomheden Vipo Media, der hjælper virksomheder med produkt- og livsstilsfotos samt grafisk design.

- Jeg lægger mig som regel i skjul en time eller to hver dag for at fotografere dyr og naturen. Det er både en god måde at starte dagen på, men også en god måde at runde dagen af på. Det hjælper til, at jeg stresser lidt af og får tankerne væk fra arbejdet for en stund, lyder det fra Mikkel Holm Jensen.

Og netop fotografering af natur og dyr håber Mikkel Holm Jensen kan blive en del af virksomheden i fremtiden.

- Jeg har et ønske om, at jeg kan lave en gren i virksomheden, hvor jeg kan være med til at lære folk, hvordan man tager gode billeder i naturen. Hvordan man kommer tæt på dyrene og får de helt rigtige billeder.

Annonce

Vil gerne gå fuldtid

Men inden Mikkel Holms Jensens drømme om at kunne videreformidle sin viden om natur- og dyrebilleder bliver en realitet, skal der mere gang i produkt- og livsstilsfotograferingen. På nuværende tidspunkt er Vipo Media nemlig kun et bierhverv ved siden af hans job som lærervikar på Vibeskolen i Aunslev.

- Jeg arbejder hen imod at kunne arbejde 100 procent i virksomheden, men i og med at jeg har en husleje, der skal betales hver måned har jeg været nødsaget til at have virksomheden som bierhverv, men det skulle meget gerne ændre sig snart.

Men så snart der er kommet flere kunder ind i virksomheden, håber Mikkel Holm Jensen, at Vipo Media bliver den virksomhed, som de lokale benytter sig af, hvis de skal bruge billeder af deres produkter.

- Selvfølgelig kører jeg til København, hvis der dukker en opgave op derovre, men jeg vil rigtig gerne støtte op om de virksomheder, der er her i byen, så derfor håber jeg da, at de vil bruge mig, hvis de skal have taget billeder af nye varer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Nytårskoncert aflyst

Annonce