Annonce
Lokalavisen Nyborg

Funktionel Gym har vokset sig stor

Træner Kristian Sørensen i gang med vægtstangen. Foto: Anette Hyllested
Casper Sohn Andersen begyndte småt som personlig træner, men hans Funktionel Gym har nu vokset sig så stor og stærk, at han satser på næsten dobbelt så mange kunder i nye lokaler.
Annonce

Nyborg: Casper Sohn Andersen er uddannet personlig træner. For 450 kroner i timen kan man få hans fulde opmærksomhed og hjælp til at komme i form. Køber man flere timer, falder prisen.

Det var også sådan, Casper Sohn Andersen begyndte sin trænings-forretning - som personlig træner - men for godt fem år siden begyndte han også at træne et hold på Nyborg Vold. Da det blev vinter, rykkede holdet ind i en børnehave, og kort tid efter lejede han sig ind på en skole. Nu havde han to hold. To blev til tre, og tre blev til 10.

- Så efter et halvt år lejede jeg mig ind her på Aldershvilevej. Jeg er stadig personlig træner cirka 12 timer om ugen, men har nu også 30 hold, fortæller han.

Til at hjælpe sig har han tilknyttet tre instruktører - den ene er fysioterapeut.

1. april vokser Funktionel Gym igen. Her flytter Casper Sohn Andersen forretningen ind i lejede lokaler på Ellemosevej i Nyborg.

Casper Sohn Andersen og Funktionel Gym

Casper Sohn Andersen er 31 år og ejer af Funktionel Gym.

Han er opvokset i Nyborg og bor i dag i et hus på Frisengårdsvej sammen med sin kæreste.

Funktionel Gym er 4,5 år gammelt. Har i dag mellem 250 og 300 kunder. Når forretningen flytter 1. april, forventer Casper Sohn Andersen at kunne huse 450 kunder.

Annonce

Sundhedsfagligt team

- Vi har nået vores maksimum her. Det er ikke fordi min ambition at få flere hold som sådan, men i de nye lokaler får vi 110 kvadratmeter, hvor folk kan træne selv, for det har flere ønsket. At de selv kan arbejdere videre med det, de lærer på holdene. Det har vi ikke plads til her. Og så får vi dertil 110 kvadratmeter oveni til vores holdtræninger, fortæller han.

Derudover vil der være et behandlerrum.

- Når vi flytter, vil der være et sundhedsfagligt team tilknyttet. Det har jeg længe ønsket mig. Der vil være en fysioterapeut som nu, men også en diætist, en massør, en ergoterapeut og en med forstand på body SDS (en behandlermetode, red.) De fem vil være til stede på skift en dag om ugen og har weekendvagter hver femte uge.

I de nye lokaler på Ellemosevej vil der være åbent for selvtræning fra klokken 05 til 21 på hverdage og i lidt færre timer i weekenden.

Holdene vil være så forskellige som nu, hvor der for eksempel er hold for 60 plus og mødre på barsel.

Træner Maria Zebitz tager armbøjninger. Foto: Anette Hyllested
Casper Sohn Andersen på motionscyklen. Han er ejer af Funktionel Gym. - Mange kommer til at fokusere på ting, de ikke kan, og bliver bange for bestemte bevægelser. Det er bedre at fokusere på det, man kan, siger han. Foto: Anette Hyllested
Arbejdstegningen over de nye lokaler på Ellemosevej. Huset er ejet af Borg Totalentreprise.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce