Annonce
Lokalavisen Nyborg

Giv naturen en hjælpende hånd

Den 18. april kan man være med til at samle skrald i kommunen sammen med Danmarks Naturfredningsforening. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Østfyn: Søndag den 18. april inviterer Danmarks Naturfredningsforening østfynboerne til den årlige affaldsindsamling.

I hele landet plejer mere end 150.000 frivillige borgere at samle affald i naturen, og sidste år blev der i Nyborg samlet 600 kilo affald.

I år har foreningen et særligt fokus på engangsbestik, plasttallerkener, papkopper og burgerbakker, som er blandt den engangsemballage, som ofte havner i naturen.

Hvis man har lyst til at være med til at samle affald, kan man møde op ved Hesselhuset ved Lieffroy. Vil man derimod gerne være med fra Ullerslev, er der også mulighed for det, da Udvikling Ullerslev også deltager i år. Her er mødested ved Ullerslevcenteret ved Egevangsvej klokken 10.

Foreningen står klar med handsker, tænger, sække og kort på selve dagen. Og som belønning uddeles der sodavand efter endt indsamling, som typisk tager et par timer.

Hvis man gerne selv vil vælge et område, hvor man vil samle skrald, kan man vælge et nyt click og collect-koncept ved at kontakte foreningen på nyborg@dn.dk eller sms 61 10 06 89 med emnet affaldsindsamling.

Hvis det er den version, man vælger, skal møde op til et aftalt tidspunkt ved Hesselhuset og så får man sække, handsker med mere udleveret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tappenstreg med smagsprøver

Annonce