Annonce
Lokalavisen Nyborg

Grand Prix-vinder og X factor-deltager synger begge til Hjulby/Aunslev byfest, 24. august.

Sangerinden Gina Michaels var en af de helt store stemmer i forårets X-Factor. Til byfesten synger Gina nogle af de sange,, hun vandt dommernes gunst med på tv og nogle af sine egne sange. Arkivfoto: Lasse Lagoni
Annonce

Hjulby/Aunslev: Lørdag 24. august er der fælles byfest for de to byer Aunslev og Hjulby på Hjulby Idrætsplads. Byfesten er arrangeret af Aunslev og Hjulby Landsbyråd.

Kl. 13.30 giver vinderen af Melodi Grand Prix 2018, Jonas Rasmussen, koncert sammen med Gina Michaels, der deltog i tv-programmet X Factor i år. Jonas Rasmussen synger sit store grand prix-hit, hvor publikum får chancen for at genopfriske vikinge-trampedansen. Derudover synger han kendte rocksange. Gina Michaels vil både synge nogle af de sange, hun vandt dommernes gunst med på tv og nogle af sine egne sange.

Kl. 14.30 er der tegnekonkurrence og kagekonkurrence. Kl. 15 er der olympiade, hvor der kan tilmeldes hold af fem personer bestående både børn og voksne. Der dystes i: Tovtrækning, kartoffelløb, snørebånds-spisning, sækkevæddeløb og "Pind i flaske".

Klokken 17 er der fællesspisning med efterfølgende musik og mulighed for dans i Hjulby Forsamlingshus. Janes Madgalleri serverer byg-selv burgere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce