Annonce
Lokalavisen Nyborg

Gratis biograftur til Nyborgs sygeplejersker

Christian Muhs har sammen med nyborgensiske KinoVino og Central Cafeen inviteret 46 sygeplejersker ud som tak for indsatsen i coronakrisen. Arkivfoto: Niels Andreasen
Ejer af antikvitetsforretningen Loppelyst i Ørbæk, Christian Muhs, vil give en gratis spise- og biografoplevelse for Nyborgs sygeplejersker som tak for arbejdet under coronakrisen.
Annonce

Nyborg: Sundshedspersonalet rundt om i hele Danmark har arbejdet hårdt under coronakrisen - det er ingen hemmelighed.

I den anledning har én af de lokale købmænd, ejer af antikvitetsforretningen Loppelyst i Ørbæk, Christian Muhs besluttet, at sygeplejerskerne i Nyborg Kommune skal begaves med både spisning og biograftur. Alt sammen lokalt - og alt sammen på Christian Muhs' egen regning.

- Hele coronasituationen har gjort, at jeg har valgt at invitere Nyborgs sygeplejersker ud. Sygeplejerskerne har gjort så meget for os i denne tid, og derfor vil jeg gerne gøre noget for dem tilbage, fortæller en begejstret Christian Muhs.

Oprindeligt havde Christian Muhs tænkt, at han ville invitere alle ansatte i sundhedssektoren i Nyborg Kommune ud - men han måtte alligevel sande, at det nok ville kræve et dybere indhug, end hvad pengepungen kunne klare til så mange mennesker.

Alligevel understreger Christian Muhs, at det ikke er pengene, der har betydning i sidste ende. Det betyder meget mere for ham, at han kan være med til at give de lokale sygeplejersker en god oplevelse som tak for deres arbejde under coronakrisen.

Annonce

Central Cafeen og KinoVino er med

Christian Muhs synes naturligvis, at det er meget vigtigt, at de nyborgensiske sygeplejersker bliver bespist med mad fra én af de lokale restauranter - og selvom filmen nok ikke er lokalt produceret, skal sygeplejerskerne i hvert fald se den inden for Nyborgs bygrænse hos KinoVino.

- Da jeg kom på idéen, ringede jeg til Jakob Krøl fra Central Cafeen. Han har givet mig en god pris på mad og vin til arrangementet - og det samme gælder for KinoVino, der også var med på idéen om at give sygeplejerskerne en god oplevelse, fortæller Christian Muhs.

At arrangementet kommer til at foregå lokalt i Nyborg er bestemt også vigtigt for Christian Muhs. Men både opvækst og antikvitetsforretning i Ørbæk er det vigtigt for ham, at man benytter sig af de muligheder, man har i sit eget lokalområde, så man kan holde liv i de mindre byer.

På grund af den fortsatte nedlukning i samfundet, ved Christian Muhs ikke med sikkerhed, hvornår Nyborgs sygeplejersker kan komme ud at spise og i biografen.

Han forsikrer dog, at planerne bliver til virkelighed, lige så snart regeringens retningslinjer giver mulighed for det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce