Annonce
Lokalavisen Nyborg

Grib cykelhjelmen og prøv mountainbike-ruten på Nyborg Vold: Efter cykelløb åbnes banen for alle

Banen ved Nyborg Vold bliver cirka fem kilometer lang, når der afholdes Power Cup den 30. april for fynske og jyske cykelklubber. Efter løbet vil banen i tidsrummet mellem klokken 16-17 være åben for alle interesserede med cykel og cykelhjelm . Arkivfoto: Bent Warncke
Lørdag 30. april afholder Nyborg Cykle Klub løbet "Power Cup", hvor op til 140 moutainbikeryttere fra Fyn og Jylland indtager Nyborg Vold. Men andre interesserede får også mulighed for at prøve en tur på banen.

Nyborg: Frisk luft, duften af forår og smukke omgivelser. Kunne det blive meget bedre?  Ikke hvis man spørger Anette Leisner, som er bestyrelsesmedlem i Nyborg Cykle Klub, som lørdag 30. april afholder Power Cup på Nyborg Vold. Løbet henvender sig til moutainbikeryttere.

Det sker i tidsrummet fra klokken 11-15.30 om eftermiddagen. Både store som små cykelklubmedlemmer fra Fyn og Jylland vil deltage, og det forventes, at der kommer mellem 100 og 140 deltagere til løbet.

Power Cup afvikles på en afmærket og bemandet bane, så det bliver en tryg oplevelse for alle. Anette Leisner fortæller, at der skal særlige tilladelser til for at afholde sådan et løb på volden, som bekendt er et af Nyborgensernes foretrukne steder at gå tur.

Annonce

Grib cyklen

Efter løbet har Nyborg Cykle Klub valgt at holde banen åben, så alle folk, der kunne have lyst til at afprøve ruten, kan få lov til det mellem klokken 16-17.

Vi synes, det kunne være et godt tilbud for folk at prøve at køre på en afmærket rute oppe på volden. Og så er det også en måde for os at være med i den 100-dages nedtællingsfest til Tour de France.

Anette Leisner, bestyrelsesmedlem i Nyborg Cykle Klub

- Alle, der har lyst til at prøve banen, skal være så hjerteligt velkommen, siger Anette Leisner. Hun nævner, at man skal bære cykelhjelm, og at en almindelig cykel godt kan gå an på ruten, men at det er bedst, hvis man har en rigtig mountainbike.

- Vi synes, det kunne være et godt tilbud for folk at prøve at køre på en afmærket rute oppe på volden. Og så er det også en måde for os at være med i den 100-dages nedtællingsfest til Tour de France, siger Anette Leisner.

Hvis man kunne tænke sig at prøve kræfter med ruten efter løbet, skal man bare møde op på Den Grønne på volden ved Kongens Bastionsvej.

Annonce
Lokalavisen Nyborg

Svag start for Nyborg i weekendens kamp

Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyborg sejrede over Odense på udebane

Annonce
Lokalavisen Nyborg

En af Danmarks ældste biavlerforeninger: Ulrik startede sin biavler-rejse på grund af sin kone

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Margit og Benny vandt over kræften: Nu konkurrerer de ikke længere mod sygdommen, men mod hinanden i floorball

Lokalavisen Nyborg

Otte tips til at finde forsvundne forfædre

Lokalavisen Nyborg

Menneskeofringer og magiske skrubtudser: Østfyns Museer fortsætter jagten på de gode historier

Lokalavisen Nyborg

Grib cykelhjelmen og prøv mountainbike-ruten på Nyborg Vold: Efter cykelløb åbnes banen for alle

Lokalavisen Nyborg

Jens' kone fik en sjov idé, og pludselig stod Christian Prudhomme klar med pennen: Nu får hun en bonus

Lokalavisen Nyborg

Nyborg Bokseklub kæmper sig til to sølvmedaljer ved Jyske Mesterskaber

Lokalavisen Nyborg

Nyborg sejrede mod Krogsbølle i svær udekamp

Annonce