Annonce
Lokalavisen Nyborg

Gudrun "Gulle" Simonsen er død, 74 år

Gulle Simonsen fotograferet i spisesalen på Hotel Villa Gulle. Arkivfoto: Andreas Bastiansen.
Gudrun "Gulle" Simonsen drev i næste 25 år Hotel Villa Gulle i Nyborg - et lille, hyggeligt og varmt sted midt i byen.
Annonce

Indehaveren af Hotel Villa Gulle i Østervoldgade i Nyborg, Gudrun "Gulle" Simonsen, er død 74 år gammel.

Gulle Simonsen - som hun altid blev kaldt - kom til Nyborg i 1996, efter hun havde købt det tidligere missionshotel i Østervolgade.

Hun kastede al sin energi ud i at børste støvet af det gamle hotel og sætte sit eget præg på det, og det lykkedes i høj grad - og dét midt i en by med en stribe store strandhoteller som konkurrenter. Måske netop fordi Villa Gulle blev et lille, varmt og hyggeligt alternativ til de store hoteller, blev Hotel Villa Gulle populært blandt mange forskellige rejsende.

Gulle Simonsen kom fra Jylland og var uddannet kontorassistent på et advokatkontor og havde arbejdet hos Sterling Airways som stewardesse i en årrække, før hun blev hotelejer i Nyborg.

Hun moderniserede løbende hotellet, og i 2008 gennemgik det en større renovering, så alle værelser fik eget bad, og Gulle Simonsens arbejde med det gamle missionshotel udløste året efter turistforeningens turistpris.

Da hun havde ti års jubilæum på hotellet, fortalte hun avisen om det hårde arbejde, der omfattede madlavning, regnskaber og mange andre gøremål. I artiklen sagde hun blandt andet:

- Jeg ser ikke mig selv her om 10 år, det er ganske enkelt for hårdt.

Men hun nåede altså næsten at holde 25 års jubilæum på Hotel Villa Gulle, før hun lillejuleaften blev ramt af en blødning i hjernen, som hun nogle dage senere døde af.  Det oplyser familien på hendes facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Kunder som brødrene Price: Interno i Ellinge overlever corona på loyale kunder og nye tiltag

Annonce