Annonce
Lokalavisen Nyborg

Gule kort og straffespark: Nyborg endte med sejr

Nyborg vandt over med et enkelt mål over Gislev forrige weekend. Foto: Erling Lundemann
Nyborg endte med en sejr over Gislev i forrige weekend.
Annonce

Nyborg/Gislev: Nyborg var i forrige weekend i Gislev, hvor de skulle møde rækkens nummer 11. Nyborg er ikke klar fra start, og efter fem og syv minutter er man bagud 2-0, men Nyborg spiller sig op. Man presser sig mere på, og det hjælper lidt.

Nyborgs nummer 11 Simon Sørensen reducerer i det 12. minut med assist af Mathias Korsgaard Voss til 2-1. Nyborg fortsætter deres usikre spil, men kommer dog frem til en del chancer.

Nyborg bliver i det 41. minut ramt af et gult kort, hvor Victor Degn får 10 minutter på bænken. Der spilles med 10 mand det sidste stykke tid i første halvleg, og samtidig fik Gislev også gult kort, og blev også reduceret til 10 mand, men Victor Degn kommer igen ind i det 51. minut.

Kort efter bliver Bo Nielsen sendt ud med gult kort i 10 minutter, men kort efter der reducerer Nyborgs Emil Dørup til 2-2 med assist fra Simon Sørensen. Efter Nyborg bliver fuldtalligt, bliver man lidt overrumplet af Gislev, som scorer til 3-2.

Nyborg begynder at få kæmpet sig godt ind i kampen igen. I det 82. minut får Nyborg et straffespark, da en markspiller fra Gislev tager med hænder. I dette tilfælde rammes Gislev af et nyt gult kort og et rødt kort også.

Nyborgs Simon Sørensen scorer sikkert på straffe og reducerer til 3-3. Gislev kæmper godt frem til overtiden, hvor Nyborg får frispark lige udenfor straffesparksfeltet. Jonas Sørensen får lov at sparke og scorer et flot mål direkte på frisparket til 3-4 og redder Nyborgs ære.

Nyborg skulle lørdag den 3. oktober have mødt Stenstrup, men de er ramt af mange afbud og trak sig fra kampen, så Nyborg får de tre point og ligger i skrivende stund nummer et i Serie 2 pulje 4.

Næste kamp bliver søndag den 11. oktober i Nr. Lyndelse.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Højtlæsning for voksne

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Musik på hjernen

Annonce