Annonce
sport

Håndbold: Vanskelig kamp for SUS Nyborg 2. division

SUS Nyborg vandt kampen på trods af en vanskelig start. Foto: Carsten Madsen
Annonce

2 div. TIK Taastrup - SUS Nyborg 26-31 (16-14)

Der var ventet en vanskelig kamp på udebane mod rækkens nr. 4 TIK Taastrup, som skulle have point for at hænge på i toppen af rækken.

Taastrup spillede en flot første halvleg, hvor de satte pres på SUS Nyborg-forsvaret med stort tryk i første- og andenbølgen, og SUS Nyborg havde svært ved at nå på plads i forsvaret.

Det betød også, at Kasper Kousholdt i målet ikke kunne holde sit normale høje niveau.

Taastrup kom foran 10-7 og 14-10, og det så ud til at det ville blive en svær aften for udeholdet. Spillerne holdt dog hovedet koldt og en udskiftning i målet, hvor Victor Friis kom ind med fem minutter igen, gjorde, at forspringet blev reduceret, og Taastrup kunne gå til halvleg med en føring på kun to mål.

Anden halvleg startede godt for udeholdet, som kom foran 18-17 efter 38 minutter, og den føring blev udbygget til 22-18 og 26-22.

De toneangivende spillere fra Taastrup løb stille og roligt tør for kræfter. Det skyldes solidt forsvar fra udeholdets side, og Victor i målet steppede yderligere op og havde mange redninger i anden halvleg.

Føringen blev holdt på tre og fire mål, og de sidste 10 minutter af anden halvleg var sejren ikke i fare. Taastrup forsøgte med helbanepres, men igen var udeholdet kloge og scorede.

Niclas Thyssen blev topscore med ni mål, heraf tre på straffe, men kampens spiller må blive Victor Friis i målet.

Målscorer: Niclas Thyssen 9, Rasmus Levinsen 6, Anders Stuhr 4, Joakim Rydal 4, Chris Petersen 3, Casper Grønnegaard 2, Lars Froholdt 2 og Emil Thorsen 1.

Næste kamp er Santander Cup tirsdag 14. januar kl. 19.15 i Faaborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce