Annonce
Lokalavisen Nyborg

Håndboldaspiranter og ældrefitness: Der er sport for alle i Ullerslev

I Ullerslev spænder aldergrupperne på sportsudøvere vidt, og der er mange forskellige sportsgrene at vælge imellem. Foto: Peter Krogh Frausing.
Trods størrelsen på Ullerslev by er der altid gang i idrætscentret, hvor der er sportsgrene, som passer til de fleste af byens borgere - uagtet alder og kondital.
Annonce

Ullerslev: Om formiddagen træner navnligt de ældre, om eftermiddagen de mindste, og om aftenen er det dem midt imellem. Med andre ord er der altid gang i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter, som samtidig udgør byens samlingspunkt, når det kommer til kulturelle arrangementer, foreningsliv og selvsagt sport.

Der er allerede fuld gang i foreningernes sportshold igen trods en længere end forventet sommerpause, som blev forårsaget af corona-virussens udbrud.

Annonce

Håndbold i stor stil

I håndboldhallen træner U9-børnene håndbold. Her er det børn i anden- og tredjeklasses-alderen, som giver den gas med håndboldens mange facetter. Coronakrisen har dog gjort det svært for foreningen at opretholde alle de aktiviteter, som de tidligere har kunnet tilbyde.

- Afslutningsturene, som for de yngste går til Løvens Hule, og de ældste til Vejle kan vi ikke finansiere i år. Vi plejer at hente indtægten til arrangementer som dem, når vi holder vores årlige "Spar Nord-cup". Det kunne vi ikke i år, så vi kommer til at køre en lidt skrabet sæson, fortæller Pia Ørbech fra SUS Nyborgs børneudvalg.

Men ellers går det godt i håndboldklubben SUS, hvor man blandt andet har haft succes med at rekruttere de helt unge håndboldspillere fra folkeskolerne. U17-holdet for drenge spiller ligefrem i første division, og mange nuværende og tidligere håndboldspillere hjælper til som frivillige trænere på banen.


Jeg hjælper til med at træne de mindste så tit jeg kan. Det er sjovt at være med til at udvikle dem, og håndbold er bare en sjov sport.

Katrine Pedersen


Katrine Pedersen er frivillig træner af U9-holdet, og spiller selv i U17. Foto: Peter Krogh Frausing

- Jeg hjælper til med at træne de mindste så tit, jeg kan. Det er sjovt at være med til at udvikle dem, og håndbold er bare en sjov sport, fortæller Katrine Pedersen, som er frivillig træner af U9-holdet, men samtidig selv spiller på klubbens U17-hold.

Annonce

Seniorfitness hitter

Blandt Ullerslev Gymnastik- og Motionscenters 1800 medlemmer er de 16 af dem til seniorfitness torsdag morgen. Det er de hver uge, men blot 15 må være inde i træningslokalet, hvorfor en enkelt måtte stå uden for døren og følge med til dagens træning.

Der danses til eksotiske rytmer, løftes vægte og udføres benøvelser. Til trods for den hårde træning var er der ikke andet end lutter store smil at spotte i lokalet. Holdet træner en time ad gangen, hvor der brændes krudt af til den helt store guldmedalje.

Ældrefitness er blevet et hit i Ullerslev, hvor der trænes hver torsdag. Foto: Peter Krogh Frausing

Ullerslev Gymnastik- og Motionscenter

UGMC er Nyborg Kommunes største sportsforening, med hele 1800 medlemmer. Foreningen tilbyder et bredt spektrum af motionshold som:

  • Seniorhold
  • Zumba
  • Yoga
  • Jumpingfitness
  • Boksefitness
  • Pilates

... Og meget mere. Desforuden kan man købe medlemskab til at benytte fitnesscenteret, hvis man ikke vil træne i hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Annonce