Annonce
Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Nyborg husflidskole

Nyborg: Nyborg Husflidsskole afholder arrangementet "Hækl Ærøske badehuse". Det foregår på Carlsmindevej 1 den 11. januar klokken 19.

- Hækling kan noget helt fantastisk. Ud over at være tekstilteknik, der giver dig mulighed for at bruge din kreativitet og skabe smukke og sjove ting, er hækling også en af de tekstilteknikkere, der allerbedst kan give din hjerne en pause fra tankemylderet, fortæller arrangøren.

- Med inspiration fra de smukke ærøske badehuse vil vi hækle små huse med masser af sjove, finurlige detaljer. Det færdighæklede hus, kan monteres på et stykke drivtømmer, en sten eller du kan arbejde videre med det til en tehætte, en pude eller noget helt tredje. Vil du hækle et miniature badehus til broche, så har jeg brochenåle med du kan sy på. I løbet af aftenen får du masser af guiding og forslag til, hvordan du kan udforme dit hæklede badehus. Underviseren er Anne Marie Nielsen, fortæller arrangøren.

Annonce

Arrangementet er for alle. Hvis det er noget for dig, kan du gå ind på Nyborg Husflidsskoles hjemmeside og tilmelde dig senest den 4. januar 2021.

Se under fanen "Medlemsaften". Det koster 50 kroner for ikke medlemmer og 25 kroner for medlemmer. /jfm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce