Annonce
Lokalavisen Nyborg

Høj sol, dytten og humør til translokation

Anders Munch Hansen og kursistcoach Tina Nielsen førte an på motorcykel med sidevogn, da bilerne forlod pladsen anført af Danehofgarden. Foto: HF & VUC Fyn
HF & VUC Fyn i Nyborg holdt translokation som en drive-in-arrangement.
Annonce

Nyborg: Høj sol, høj dytten og højt humør prægede årets translokation på HF & VUC FYN Nyborg, der i år blev afholdt som et drive-in-arrangement på Eksercerpladsen i Nyborg.

Det blev en festlig og højtidelig begivenhed med overrækkelse af eksamensbeviser, taler og musik fra en scene opstillet på pladsen.

Kursisterne fik også en videohilsen fra borgmester Kenneth Muhs. Videoen kunne ses på storskærm, og lyden blev transmitteret via bilernes radio.

Der var godt med håndsprit alle steder – men det traditionsrige håndtryk, der plejer at falde sammen med udleveringen af eksamensbeviserne måtte dog udelades.

Translokationen 2020 var et drive-in-arrangement. Foto: HF & VUC Fyn

I en pressemeddelelse fortæller skoler, at der i år var 27 kursister, som afsluttede en fuld hf på HF & VUC Fyn Nyborg. Desuden var der et hold, som afsluttede det et-årige hf-forløb, som i daglig tale hedder "pædagogpakken", da det kan bruges til at søge ind på blandt andet pædagoguddannelsen.

Under arrangementet blev den bedst pyntede bil kåret, og afdelingsleder Anders Munch Hansen og kursistcoach Tina Nielsen førte an på motorcykel med sidevogn, da bilerne  forlod pladsen anført af Danehofgarden.

- Vi er glade for, at vi fik lov til at fejre kursisterne, og at deres familier også fik lov til at være med til arrangementet, siger afdelingsleder Anders Munch Hansen.


Vi er glade for, at vi fik lov til at fejre kursisterne, og at deres familier også fik lov til at være med til arrangementet

Afdelingsleder Anders Munch Hansen
Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce