Annonce
Lokalavisen Nyborg

Højt niveau hos begge mandskaber i lokalopgør

Tidligere på sæsonen fik U19 drengene deres første point i denne sæson. Arkivfoto: Claus Trentel
Søndag spillede vinterbold U19/U21 Vindinge BK mod Nyborg G&IF.
Annonce

Nyborg: Søndag eftermiddag lagde kunstgræsset ved Nyborg Idrætspark tæppe til et vaskeægte lokalopgør i DBU Vinterturneringen for U19/U21 mellem Vindinge Boldklub og Nyborg G&IF.

Selv om der blot var tale om en vinterturnering, er der altid æren på spil i disse lokalopgør, hvor de fleste af spillerne kender hinanden fra blandt andet uddannelse eller som tidligere holdkammerater.

Vindinge gik frisk ud til kampen og stressede Nyborg højt oppe på banen med høj energi i presspillet. Første halvleg bølgede lidt frem og tilbage - dog med det spillemæssige overtag til Nyborg.

En stærkt spillende Samuel Bushby i Vindinge-målet diskede op med flere klasseredninger og et fysisk stærkt Vindinge-forsvar gjorde, at den første halve time var målløs. Sidst i halvlegen fik Nyborg dog gevinst efter et højt og energisk pres af Hjalte Fredslund og Holger Grymer, hvorefter bolden ender hos Salman Mohamed, som sparker Nyborg foran.

Efter pausen begyndte Nyborg at kombinere hurtigere, hvilket fik de hårdtarbejdende Vindinge spillere ud på mange løb, hvorefter kræfterne langsomt blev brugt, som gav lidt mere plads til Nyborgs midtbane og offensiv.

Halfdan Morthorst bringer Nyborg på 2-0 efter en flot teknisk 1-2 kombination med Hjalte Fredslund. Vindinge bider dog fra sig på flere omstillinger, men Nyborg-keeper Anton Jespersen var på plads, når det blev rigtig farligt.

Et kvarter før tid bliver det til 3-0 efter højt Nyborg genpres, hvor bolden dumper ned hos Zakaria Hassan, som lægger den ind bag en ellers storspillende Vindinge-keeper.

Det blev kampens sidste scoring og derefter var der smil og gensidige tak-for-kampen klap at varme sig på hos spillerne/kammeraterne.

Begge hold leverede en rigtig fin og underholdende fodboldkamp, hvor der blev vist godt niveau hos begge mandskaber. Vindinge spiller igen onsdag den 2. december klokken 19, hvor de tager imod Munkebo, som senere på ugen igen gæster Nyborg Idrætspark, hvor Nyborg tager imod fredag den 4. december klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce