Annonce
Lokalavisen Nyborg

Hør om HF og kom gratis i biografen

HF & VUC FYN Nyborg inviterer tirsdag 18. februar til informationsaften, hvor man kan høre om de uddannelsesmuligheder, som skolen tilbyder. PR-foto
Annonce

Nyborg: - Bliv klogere på VUC Nyborgs uddannelser - og kom gratis i biografen. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra HF & VUC FYN Nyborg, som tirsdag 18. februar kl. 19 inviterer til informationsaften, hvor man kan høre om de uddannelsesmuligheder, som skolen tilbyder.

Arrangementet finder sted i Kino Vino i Vægtergade.

Der vil være et oplæg ved skolens uddannelsesvejledere, hvorefter der bliver blændet op for filmen "Klovn – the final" på det store lærred.

Før og efter arrangementet vil der være mulighed for at stille spørgsmål til vejlederne i biografens hall.

Arrangementet er gratis og åbent for alle interesserede, men der skal dog bestilles billet. Dette gøres på www.vucfyn.dk/events

Tag din ven eller din nabo med i biografen og bliv samtidig klogere på uddannelsesmulighederne på VUC i Nyborg, lyder opfordringen.

HF & VUC FYN Nyborg har igennem mange år tilbudt "Hf Adventure" som er en hf med fokus på idræt og friluftsliv. Hvis man vælger denne hf, har man mulighed for at få en aktiv uddannelse og stå med både kajak-, speedbåds-, førstehjælps- og dykkercertifikat sammen med sit ordinære hf-bevis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Annonce