Annonce
Lokalavisen Nyborg

Handicapcenter Fyn søger frivillige

Handicapcenter Fyn søger frivillige til deres beboere på deres afdeling i Nyborg. Arkivfoto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix)
I Handicapcenter Fyn er der borgere, som ikke har kontakt til nogle nære pårørende, og her kan en frivillig gøre et stort arbejde for at skabe værdi i borgerens liv.

Nyborg: Det kan skabe en værdifuld fritid for en borger i Handicapcenter Fyn at være tilknyttet en frivillig, men det kan også være meningsfyldt for den frivillige selv. Det forklarer Handicapcenter Fyn.

Den frivillige kan nemlig opleve at være en kærkommen gæst i et andet menneskes liv, og hvis man har lyst, så søger de lige nu frivillige hos Handicapcenter Fyn.

Handicapcenter Fyn vil gerne have, at det skal være nemt at være frivillig. Derfor sørger de for at tilpasse den frivilliges indsats til de kompetencer, ønsker og grænser, som den frivillige har.

Annonce

Mange måder at være frivillig på

Handicapcenter Fyn har en afdeling i Nyborg for voksne borgere, og hos handicapcenteret sørger de for at udarbejde beskrivelser, hvor den frivillige kan se, hvad opgaven får ud på. Beskrivelserne byger på borgerens egne ønsker. Det kan være ønsker om en ugentlig gåtur eller en kop kaffe i lejligheden. Det kan også være nogle særlige interesser, som den frivillige kan bakke op om.

Der er mange måder at være frivillig på. Det kan være til glæde for den enkelte borger eller en gruppe af borgere/en afdeling. Det kan også være en nær kontakt eller mere perifert.

Handicapcenter Fyn er et bo-, aktivitets- og samværstilbud til borgere med betydelig og varig funktionsnedsættelse.

Hvis man vil høre mere om at være frivillig, kan man kontakte frivillighedskoordinator Birgitte Høgsbro Nyhus på mail bhn@rsyd.dk eller telefon 24952722.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce