Annonce
Lokalavisen Nyborg

Handl Lokalt: Vis os dit lokale køb

Støt det lokale handelsliv ved at handle lokalt. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Med kampagnen "Handl Lokalt" kan du være med til at støtte det lokale handelsliv og samtidig være med i konkurrencen om at vinde lækre præmier.
Annonce

Nyborg: Selv om Lokalavisen Nyborg altid fokuserer på det lokale liv i kommunen, vil der i ugerne 39 til 42 være ekstra fokus på det lokale handelsliv. I de fire uger kommer temaet "Handl Lokalt" nemlig til at pryde avisens sider på flere forskellige måder.

Avisen vil i løbet af de fire uger blandt andet tage jer læsere med om bag ved disken i nogle af de lokale butikker, så I kan lære personen bag disken endnu bedre at kende, end I måske gør i forvejen. Den første I skal møde, er Jan Andersen fra Nyborg Paletten.

Men derudover vil vi også gerne have jer læsere til at handle lokalt. Derfor har vi nu lavet en konkurrence, hvor I skal vise os, at I støtter det lokale handelsliv. Og der er gode præmier på højkant.

Der vil hver uge blive trukket to vindere, hvor den ene bliver den heldige vinder af en vingave fra Meny i Nyborg til en værdi af 200 kroner, mens den anden kan se frem til et gavekort til Pigernes Magasin og Lingeri på 100 kroner.

Så hvis I i løbet af de kommende fire uger, handler lokalt, skal I blot tage et billede af jer selv med jeres bon i hånden og fortælle, hvad I har købt og i hvilken butik I har købt det.

Billedet skal I sende til nyborg@fyens.dk senest klokken 12 hver fredag i ugerne 39 og 42, hvorefter vi trækker to heldige vindere blandt deltagerne.

Derudover skal I i mailen oplyse telefonnummer, så vi kan kontakte jer, hvis I er blandt de heldige vindere.

Lokalavisen Nyborg forbeholder sig retten til at bringe jeres billeder i avisen.

Vi ser frem til at modtage en masse billeder fra jer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Annonce