Annonce
Lokalavisen Nyborg

Hang klistermærker op om natten: Byens Bedste vinder ser tilbage på en festlig aften

Laura Jørgensen, indehaver af salon Nifty, er utrolig stolt og glad for, at deres kunder har haft tiltro til dem, så de har stemt på dem til Byens Bedste i kategorien Frisør. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
Det var med svedige hænder, at frisørerne fra Nifty ventede på, at vinderen i kategorien Frisør blev råbt op. Og det var med jubel, at de kunne modtage prisen til Byens Bedste awardshowet.

Nyborg: Laura Jørgensen, indehaver af Salon Nifty, og Camilla Kolding Winding sidder på nogle af de forreste rækker i Bastionen til awardshowet for nogle uger siden og kan følge det hele fra tæt hold sammen med mange af de andre nominerede til Byens Bedste.

Da kategorien Frisør bliver vist på tavlen, sidder de hånd i hånd og venter nervøst på at høre, hvem vinderen er. Da Nifty bliver nævnt, er det også med både glæde og stolthed, at de skynder sig op på scenen, mens medarbejderne Louise Skov Johansen og Alberte Bagner Pryds løber op til dem fra salen.

- Når man er nomineret, så vil man også bare gerne vinde, men det var selvfølgelig også det at stå foran alle de andre, som gjorde os nervøse. Vi var også enige om, at hvis vi ikke vandt, så ville vi tage det med højt humør alligevel og ønske de andre tillykke. Det var bare fedt, det var os, og at vores kunder har brugt tid på at stemme på os, siger Laura Jørgensen.

Annonce

Siden april har vi bare haft det ekstra godt. Vi har også haft det godt de foreliggende 10 år, men vi er blevet styrket, og så sådan en aften, hvor vi vinder og er sammen om det her, har helt sikkert også givet os noget på det kollegiale.

Laura Jørgensen, indehaver af Salon Nifty

Da awardshowet var slut, var det ikke helt slut for frisørerne. De tog nemlig videre, så de kunne hænge deres vinder-klistermærker fra Byens Bedste op.

- Vi kørte ud om natten, fordi vi fik en konvolut med klistermærker, for at finde vores bus som vi har reklamer på i forvejen for at få vores logo på, fordi vi syntes, det var nu, vi havde vundet, og det skulle allerede være på bussen om morgenen, når den kørte, fortæller Laura Jørgensen med et smil.

Endnu en pris til samlingen

Laura Jørgensen elsker selv at tage til konkurrencer og har da også vundet flere pokaler blandt andet i DM og EM, som nu står i salonen på Adelgade. En lokal pris som denne betyder da også meget for salonindehaveren både personligt og samlet for hele salonen.

- For mig personligt har jeg altid været med i konkurrencer. Så det betyder da noget, at vi får anerkendelse for det, vi laver. For salonen som helhed synes jeg også, det betyder meget. Vi er kommet igennem corona, og Louise kom til, da vi åbnede op igen efter nedlukningen. Vi er et godt team på fire, fortæller Laura Jørgensen og uddyber:

- Siden april har vi bare haft det ekstra godt. Vi har også haft det godt de foreliggende 10 år, men vi er blevet styrket, og så sådan en aften, hvor vi vinder og er sammen om det her, har helt sikkert også givet os noget på det kollegiale.

For nylig har deres elev, Alberte Bagner Pryds, også vundet en pris. Hun blev nemlig nummer to til DM for frisørelever med sit hold og nummer tre personligt.

- Nu når Alberte også har fået sin, så det kan være, vi skal udvide hylden, griner Laura Jørgensen.

Annonce

Vækster i hård tid

Ligesom så mange andre har Nifty været ramt af coronanedlukninger, men det var særligt den første nedlukning, der var hård, fordi de ikke vidste, hvad der nu skulle ske. Uvisheden om deres kunder ville komme tilbage, var det hårdeste i den periode.

- Der fik vi set, at vores kunder var der stadigvæk, da vi kom tilbage. Anden nedlukning var noget længere, men der var mere ro på, fordi vi havde jo set, at folk nok skal komme tilbage, fortæller Laura Jørgensen.

I perioden herefter havde de virkelig travlt med at hjælpe folk af med deres corona-hår, og de endte også med at komme ud på den anden side med en ekstra mand på holdet.

- Det er fedt, at vi kan vækste i sådan en lortesituation, fortæller hun.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Ebbe blev suveræn stemmesluger til seniorvalg: - Hvis der bliver peget på mig, svigter jeg ikke vælgerne

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Carsten Kudsk om valglussing: Jeg skulle ikke være gået efter borgmesterposten

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Et Villa Gulle i nye klæder: Lokal familie tager over på hele Nyborgs byhotel

Lokalavisen Nyborg

Vælgerne på Østfyn har talt: Her er valgets vindere og tabere

Lokalavisen Nyborg

Ny julesang fra Kirsia Isabella: - Det er en stemningsfuld, gennemglad og varm sang, som det er svært at sidde stille til

Lokalavisen Nyborg

Klumme: Stenfiskerskonnerten ”Else” af Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Alberte blev nummer to til DM

Lokalavisen Nyborg

Vind koncertbilletter til The Glam på KinoVino

Lokalavisen Nyborg

Nyborg Svømmeklub vinder danske mesterskaber for hold Åben Klasse

Lokalavisen Nyborg

Byens Bedste vinder: For Pigernes Magasin og Lingeri handler det om at løfte i flok

Lokalavisen Nyborg

Julelys tændes i skyggen af corona

Lokalavisen Nyborg

Jette arbejder i døgndrift til valget: - Jeg regner med at sove et par timer på lageret i løbet af natten

Lokalavisen Nyborg

Efter årevis med intern ballade i menighedsråd: Omstridt præstegård i Flødstrup tager form

Lokalavisen Nyborg

Hang klistermærker op om natten: Byens Bedste vinder ser tilbage på en festlig aften

Lokalavisen Nyborg

Populært kunsthåndværkmarked flytter til Borgmestergården

Lokalavisen Nyborg

Byens Bedste vinder: Viser sin taknemmelighed ved at give igen til kunderne

Lokalavisen Nyborg

Hold juleaften hos Østfyns Sociale Hånd

Lokalavisen Nyborg

Fængselsfolkenes Fiskeriselskab fejrer 50 år i november: - Det har absolut ikke været kedeligt

Lokalavisen Nyborg

Byens Bedste vinder: Uden vores kunder havde vi ikke fået prisen

Lokalavisen Nyborg

Boganbefaling: Et par julekalendere til voksne

Lokalavisen Nyborg

Byens Bedste vinder: - Vi er hamrende glade for at vinde. Det er hele den måde, vi gerne vil arbejde på, nemlig den gode service

Lokalavisen Nyborg

Jesper tæt på millionen

Lokalavisen Nyborg

Fra fyldt restaurant til awardshow: - Da vi kom tilbage, blev vi mødt af klapsalver fra gæsterne

Annonce