Annonce
Lokalavisen Nyborg

Helbredet slog hjem - og så kom der gang i firmaet

Stine Laybourn er gartner og en stor del af omsætningen hos Laybourn Design kommer fra sjov pynt til haven. Foto: Mogens Rasmussen
Annonce

Øksendrup: Når Stine Laybourn er blevet fuldtids beskæftiget med at sælge julepynt og pynt til haven, er det på en måde et uheld.

Hun er uddannet både kunsthåndværks-lærer og gartner, og i en årrække var hun en af de gartnere, der skabte den fantastiske park på Strandvænget i Nyborg.

Men helbredet ville ikke spille med og en diskusprolaps i ryggen satte en stopper for arbejdet med stauder, træer og urter på institutionen ved Storebælt.

- Min uddannelse som gartner er nok baggrunden for, at jeg begyndte at sælge haveting og jeg laver også lidt keramik en gang i mellem, siger Stine Laybourn.

Hun har også designet lidt selv - blandt andet en cykel med hjul, der kører rundt, når det blæser. Den sælges i samarbejde med Team Rynkeby.

Men arbejdet med Laybourn Design tog mere og mere fart, og er det altså hendes beskæftigelse, der klares hjemme fra det nedlagte landbrug, hvor hendes mand, Søren Find, også driver virksomhed, dog i en noget anden bolgade. Han har firmaet PF Siloer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce