Annonce
Lokalavisen Nyborg

Hele Nyborgs byhotel sælges: Datteren ønsker ikke at føre det videre

Det er familien til Gudrun Simonsen, der har besluttet sig for at sætte hotellet til salg. Arkivfoto: Kasper Riggelsen
Efter hotelejer Gudrun "Gulle" Simonsen gik bort i starten af året, har det stået hen i det uvisse, hvad der skulle ske med Hotel Villa Gulle. Nu har familien besluttet at sælge hotellet.

Nyborg: Gudrun "Gulle" Simonsen, der blev 74 år, stod i spidsen for det lille byhotel Villa Gulle på Østervoldgade i årtier.

Lillejuleaften blev hun ramt af en hjerneblødning, som hun døde af bare tre uger senere. Det oplyste familien på hendes facebookside i starten af det nye år.

Derfor har det indtil videre været usikkert, hvad der skulle ske med det lille hotel i midtbyen, som ifølge et skilt på hotellets dør har været midlertidigt lukket i en længere periode.

Annonce

Nu er der dog truffet en beslutning for hotellets fremtid.

Ifølge advokat Ulrik Bayer fra Lund, Elmer, Sandager, der står for arvesagen efter Gudrun Simonsen, har familien nemlig besluttet sig for at sælge hotellet.

- Gudruns datter har ikke noget ønske om at føre det videre, så derfor har familien besluttet, at det skal sælges, fortæller han.


Gudruns datter har ikke noget ønske om at føre det videre, så derfor har familien besluttet, at det skal sælges.

Ulrik Bayer, advokat


Derudover fortæller Ulrik Bayer også, at hotellet både bliver sat til salg som hotel, men også som projektsalg.

Gudrun Simonsen kom til Nyborg, efter hun havde købt hotellet i 1996. Og i løbet af årene renoverende hun hotellet, som blev et populært hotel lige midt i byen.

I 2008 gennemgik det en større renovering, så alle værelser fik eget bad. Arbejdet med renoveringen af det gamle missionshotel i Østervoldgade udløste året efter turistforeningens turistpris.

Men om det lille, hyggelige hotel i midtbyen forbliver et hotel i fremtiden, er altså endnu uvist.

Fyens Stiftstidende har forsøgt at få en kommentar fra Gudrun Simonsens datter, men det har ikke været muligt.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce