Annonce
Lokalavisen Nyborg

Helsekosten og grafiker åbner butik i Lille Kongegade

Den nye butik i Lille Kongegade skulle have haft første åbningsdag den 5. januar. Men de nye indehavere, Malene Maury (til venstre) og Bridget Stenmann, har valgt at vente, indtil der igen er liv i byens øvrige forretninger. Foto: Kasper Riggelsen
Veninderne Bridget Stenmann og Malene Maury glæder sig til at byde nyborgenserne indenfor i deres nye fælles lokaler, som både tilbyder hjælp med helsekost og grafisk design.

Nyborg: Et nyt år byder på en ny butik i Nyborgs gader. Så snart nedlukningen af landet er slut, er veninderne Bridget Stenmann og Malene Maury nemlig klar til åbne dørene for deres nye fælles lokaler i Lille Kongegade.

Her kommer Malene Maury til at drive sin virksomhed Maurydesign som grafisk designer på førstesalen, mens Bridget Stenmann kommer til at drive Helsekosten videre i stueetagen.

Og selv om de to veninder langt fra beskæftiger sig med det samme erhverv, har de ikke været i tvivl om, at de skulle åbne sammen.

Annonce

De seneste 20 år har Malene Maury arbejdet som selvstændig grafisk designer - og de seneste to af dem i Odense. Men i sommer blev hun enig med sig selv om, at hun trængte til at komme tilbage til Nyborg.

Malene Maury laver grafisk design for en lang række kunder i hele landet. Fremover sker det med base i Lille Kongegade. Foto: Kasper Riggelsen

Og da hun så lokalet i Lille Kongegade, var hun ikke i tvivl om, at det skulle være her, hun skulle starte et nyt kontorfællesskab. Men sådan blev det ikke helt.


Vi har kendt hinanden i 14 år, så vi har stor tillid til hinanden og en god kommunikation - og derfor er vi også trygge ved, at det nok skal komme til at gå godt.

Bridget Stenmann, ejer af Helsekosten


For i samme ombæring kunne veninden Bridget Stenmann nemlig fortælle, at hun skulle overtage Helsekosten efter Kit Mortensen, men at hun ikke kunne blive i de lokaler, som Helsekosten har ligget i indtil nu.

- Vi kiggede ganske kort på hinanden, og så blev vi enige om, at vi skulle slå os sammen - det gav bare god mening, at der kunne være butik i underetagen og grafisk design på førstesalen, lyder det fra Malene Maury.

- Der er ingen grund til, at vi har hvert vores lokale. Vi kan lige så godt deles om tingene - og samtidig giver det mulighed for at sparre med hinanden. Og så er det bare mere oplagt, at det er en fysisk butik, der ligger ud til gaden, fortæller Malene Maury.

Et hurtigt ja

Egentlig var det slet ikke en del af Bridget Stenmanns planer, at hun skulle overtage Helsekosten, men efter Kit Mortensen havde spurgt, om det ikke var noget for hende, endte det med et ja, selv om Bridget Stenmann ikke engang havde undersøgt, om det kunne lade sig gøre.

Ud over helsekost kan man også finde udsmykning til hjemmet. Foto: Kasper Riggelsen

- Det har taget tid at nå hertil, hvor vi står i dag, men det lykkedes jo i sidste ende. Helseverdenen er ikke et fremmed område for mig, da jeg arbejdede med noget lignende i Sydafrika, inden jeg kom til Danmark for 14 år siden, fortæller hun.

Derudover har Bridget Stenmman de seneste otte år arbejdet som zoneterapeut og henvist mange af sine klienter til Helsekosten for at købe specifikke produkter - derfor er det ikke ukendt land, hun træder ind i.

Annonce

Et tæt samarbejde

Men udover muligheden for at kunne have hver sin forretning kørende i fælles lokaler, håber de to veninder også, at det giver mulighed for et tæt samarbejde mellem de to parter.

- Vi har kendt hinanden i 14 år, så vi har stor tillid til hinanden og en god kommunikation - og derfor er vi også trygge ved, at det nok skal komme til at gå godt, siger Bridget Stenmann og fortsætter:

- Fordelen ved at gøre det på den her måde er også, at der kommer mange forskellige mennesker igennem butikken. Vi bliver synlige gennem hinanden, og så bliver vi mere synlige i bybilledet og er med til at holde gang byen.

Bridget Stenmann har arbejdet som zoneterapeut i otte år. Og det bliver hun ved med. Foto: Kasper Riggelsen

På nuværende tidspunkt er planen, at Helsekosten kommer til at have åbent tirsdag til fredag fra klokken 11 til 17.30 og fra klokken 10 til 13 om lørdagen, så Bridget Stenmman kan fortsætte med at have sine faste klienter som zoneterapeut ved siden af. Det er endnu ikke besluttet, hvornår de to veninder åbner dørene til deres nye lokaler for første gang.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Tatovørkunst, maskedans og et opgivet korstog: Grønland er i fokus under Norden i Nyborg

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Et døgn med natur og kultur

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

På udebane som BZ'er: Tidligere voldspiller finder nye veje

Lokalavisen Nyborg

Insektmonstre indtager byen

Lokalavisen Nyborg

Præmieskydning i Svindinge

Lokalavisen Nyborg

Danehofspillet  i 1939 – og begyndelsen på en lang tradition

Lokalavisen Nyborg

AOF klar med udendørs torsdagskoncerter for alle: - Det skal være folkeligt og fornøjeligt

Lokalavisen Nyborg

Minna kunne ikke blive præst på grund af sin seksualitet: - Det var mit højeste ønske, men det kunne ikke lade sig gøre

Lokalavisen Nyborg

Åbent hus i Ørbæk Billard Klub

Lokalavisen Nyborg

Ørbækker er ny klubpræsident for Rotary

Lokalavisen Nyborg

Charlotte og Poul var tæt på krigen, men oplevede den ikke på tæt hånd: - Det var som 1001 nats eventyr

Lokalavisen Nyborg

Loppeguld greb om sig: Søren har åbnet ny genbrugsbutik

Lokalavisen Nyborg

Sild er inde i en stime: Går som varmt brød

Lokalavisen Nyborg

Horehuset og Dirch Passers tip-tip-oldemor: Ullerslevs historie skal frem i lyset

Lokalavisen Nyborg

Fra kaos til kunst

Lokalavisen Nyborg

Otte sommeraktiviteter, du ikke må gå glip af

Lokalavisen Nyborg

Tre strygere og én fløjte

Lokalavisen Nyborg

Stenvarder og Morten Korch idyl: Se ugens sommerfotos

Lokalavisen Nyborg

Gammel hestevogn blev til blomsterbed: Farverne skal give Torvet liv igen

Lokalavisen Nyborg

Vi unge skal have plads til at dumme os

Lokalavisen Nyborg

Flotte tider til nyborgensiske svømmere

Lokalavisen Nyborg

Gin til ganen og vind i håret

Lokalavisen Nyborg

Kreativt værksted og børnetøj i ét: Hundeklemmen bliver en butik rigere

Annonce