Annonce
Lokalavisen Nyborg

Helt nyrenoveret: Sunset Boulevard genåbner

Billederne er fra en anden Sunset Boulevard-restaurant som er istandsat fornyeligt, og viser i hvilken stil restauranten i Nyborg bliver indrettet. Foto: Sunset Boulevard
Sunset Boulevard genåbner deres restaurant i Nyborg den 5. november, efter en kort lukning, hvor restauranten har fået en ordentlig overhaling.

Nyborg: Med genåbningen af restauranten på Slipshavnsvej hæver Sunset Boulevard standarden betydeligt. Lokalerne og møblerne har nemlig fået en ordentlig overhaling, og de grønne og kolde farver er skiftet ud med jordfarver og mørke sten.

Med genåbningen af den nyombyggede restaurant den 5. november, glæder restaurantchef Signe Madeleine Kold sig til igen at åbne dørene for sultne og burgerglade gæster:

- Der er sket meget med restauranten under ombygningen, og det glæder vi os til at vise vores gæster. Vi vil stadig servere den samme frisklavede mad, som folk kender os for - det vil bare være i et nyt setup og en ny indretning, siger Signe Madeleine Kold.

Annonce
Sunset Boulevards restaurant i Nyborg genåbner den 5. november. Den har fået en ordentlig overhaling. Foto: Sunset Boulevard

Sunset Boulevard er ikke den eneste butik ved motorvejsafkørslen, som er ved at få frisket lokalerne op. Også naboen OK Plus er ved at få sat butikken i stand, og indenfor få år har også Circle K samt Mc Donalds fået renoveret butikkerne. Alligevel mener restaurantchefen, at Sunset Boulevard har mere at byde på:

- Vi plejer at sige, at vi kan tilbyde meget mere end bare et godt måltid. Vi arbejder for at være et sted, hvor folk kan komme ind og slappe af - måske efter at de har været eller er på farten. Vi håber, at de nye omgivelser kan bidrage endnu mere til dét, siger Signe Madeleine Kold.

Genåbningen af restauranten sker den 5. november klokken 10, hvor der til de første gæster vil være et ekstra godt tilbud på restaurantens "original burger".


Vi arbejder for at være et sted, hvor folk kan komme ind og slappe af - måske efter at de har været eller er på farten.

Signe Madeleine Kold, restaurantchef
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce