Annonce
Lokalavisen Nyborg

Her er kategorierne til Byens Bedste Nyborg 2021

Der uddeles i alt 10 priser til Byens Bedste Nyborg 2021, og her er det læserne, der indstiller kandidaterne. Få overblikket over de forskellige kategorier her.

Frisør

Hvis du ikke allerede har fundet din favorit, så er mulighederne mange med det store udvalg af frisører, vi har i Nyborg Kommune. Men hvor har du haft den bedste oplevelse? Har du en frisør, du har været ved de sidste mange år, som du elsker, og som andre også skal kende til? Eller har du netop fundet den frisør, du har haft den bedste oplevelse hos? Indstil dine favoritter, og begrund hvorfor de er Byens Bedste Frisør.

Vær med til at kåre Byens Bedste Frisør. Foto: Johan Gadegaard/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Annonce

Spiseoplevelse

Udvalget af gode spisesteder i Nyborg Kommune er stort, og det mærkes også på antallet af gæster, som kommer til området for netop at nyde den gode mad og stemning. Men hvor finder man Byens Bedste Spiseoplevelse? Det kan være lige fra den lokale café eller kro til den finere restaurant. Indstil dine favoritter og begrund hvorfor.

Har du et favorit spisested, hvor du bor? Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Take away

Take away har aldrig været så populært som nu. Især ikke efter en lang periode med nedlukning under corona. Derfor har mange nok også prøvet en hel del af det store udvalg, der findes her i området. Du har måske også fundet stamstedet eller udvalgt dine favoritter, hvad enten det er en lækker burger, pizza, sushi eller noget helt fjerde. Indstil alle dine favoritter til Byens Bedste Take away og begrund hvorfor.

Take away har aldrig været så populært som nu. Indstil din favorit i Byens Bedste Nyborg 2021. Arkivfoto: Maria Frellesen Pedersen
Annonce

Sundhed og velvære

Her er det muligt at indstille lige dem, du mener, gør det bedst, når det kommer til sundhed og velvære. Det kan være din løbeklub, motionscenter, fodplejer, massør eller det sted, hvor du oplever den bedste oplevelse i forhold til din sundhed og velvære. Indstil dine favoritter, og husk at begrunde hvorfor de skal vinde Byens Bedste Sundhed og velvære.

Sundhed og velvære kan både være en massør eller anden behandler, men det kan også være den lokale løbeklub eller motionscenter. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Scanpix
Annonce

Tøj til hende og ham

Hvad enten det er sko, tøj eller accessoires du går efter, så kan du her indstille dine favoritter til Byens Bedste tøj til hende og ham. Vi leder efter shopping til både mænd og kvinder. Du kan indstille alle dine favoritter. Husk at begrunde hvorfor.

Indstil dine favoritter i kategorien Tøj til hende og ham og husk at begrunde hvorfor. Foto: Linda Kastrup/Scanpix
Annonce

Service

Når du bruger dine penge, er det vigtigt, at du føler dig godt behandlet. Men hvor finder du Byens Bedste Service? Hvem giver den ekstra gode behandling og rådgivning, som får dig til at vende tilbage igen og igen? Kategorien kan indeholde butikker, virksomheder, håndværkere og behandlere i hele Nyborg Kommune. Kort sagt alle de steder, hvor du gerne vil behandles som noget særligt. Indstil dine favoritter til Byens Bedste Service og begrund hvorfor.

Uanset om det på den lokale cafe, hvor du får den bedste kaffe, eller i banken, butikken eller hos håndværkeren, hvor servicen bare er i top, så kan du hylde din favorit i Byens Bedste Service. Arkivfoto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce

Specialforretning

Nyborg Kommune har et væld af specialister både i Nyborg men også i de mindre lokalområder. Her findes et væld af større og mindre butikker, der kan bryste sig af prædikatet specialforretning. Men hvor er Byens Bedste Specialforretning? Indstil dine favoritter og begrund hvorfor.

Indstil din favorit inden for specialforretninger. Indstillingsperioden går i gang fra den 30. august. Arkivfoto: Christina Jacobsen
Annonce

Kultur og underholdning

I kategorien Kultur og underholdning leder vi efter de steder, hvor du føler dig underholdt og får en oplevelse. Det kan både være museer, udstillinger, koncerter, oplevelser eller andet, som går ind under kategorien Byens Bedste Kultur og underholdning. Indstil dine favoritter og begrund hvorfor.

I kategorien Kultur og underholdning leder vi efter de steder, hvor du føler dig underholdt og får en oplevelse. Arkivfoto: Kasper Riggelsen
Annonce

Håndværker

Han eller hun er uundværlig, når der skal mures, tømres eller laves el eller vvs, eller måske når der skal anlægges have. Håndværkerne er en stor hjælp for alle husejere, og derfor er det også vigtigt, at kvaliteten er i top. Nu kårer vi Byens Bedste Håndværker. Indstil dine favoritter og begrund hvorfor.

Håndværkerne er en stor hjælp for alle husejere, og hvis du vil hylde din favorit, så indstil dem i kategorien Håndværker. Foto: Annelene Petersen/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Shopping til hjemmet

Har du helt styr på, hvor man får de bedste elektroniske gadgets, eller måske nye møbler, lamper eller pynteting til hjemmet? Så kan du i kategorien Byens Bedste Shopping til hjemmet indstille dine favoritter. Husk at begrunde hvorfor.

Uanset om det er nye møbler, lamper, køkkenting, pynteting eller elektroniske gadgets så kan du indstille din favorit til Byens Bedste. Arkivfoto: Rasmus Degnbol
Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Røde, gule og blå hjerter i Nyborgs bybillede - men hvorfor?

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Et frosset fortidsminde: Oplev ny særudstilling på Borgmestergården

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

En intens og tæt kamp ender med nederlag til Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Foredrag for pårørende til kræftpatienter

Lokalavisen Nyborg

236 frivillige hjælpere klar til stort håndboldstævne

Lokalavisen Nyborg

Lige ved og næsten: SUS Nyborg tabte åbningskampen i 3. division

Lokalavisen Nyborg

NGIF fodbold tog en kamp for holdet

Lokalavisen Nyborg

Klumme: Skal vi alle være ’mainstream’?’

Lokalavisen Nyborg

Endnu en weekend med mange arrangementer

Lokalavisen Nyborg

Ildsjæle blev hyldet med 100.000 kroner

Lokalavisen Nyborg

Tidligere ørbækdreng laver nyt samarbejde med biografen

Lokalavisen Nyborg

Byens Bedste giver noget tilbage: En hyldest til de ildsjæle, som gør en forskel

Lokalavisen Nyborg

Der blev kørt rigtig stærkt: Nyborg Cykle Klub afholdt klubmesterskab i flot vejr

Lokalavisen Nyborg

Træt af arbejdsvilkårene hos det offentlige sundhedsvæsen: Nu er Mathilde startet som selvstændig i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Strand og skov er ikke nok: Folk vil også have en god historie

Lokalavisen Nyborg

Plads til glæder og sorger: Helle vil gerne skabe Helle-Stedet for dig

Lokalavisen Nyborg

Nyt høstmarked kommer til Ørbæk

Lokalavisen Nyborg

Stor succes på Torvet: Malou og familien satte gang i gaden

Lokalavisen Nyborg

Jørgen har 50 års jubilæum

Lokalavisen Nyborg

Byens Bedste Nyborg 2021: Indstillingen er slut, men det er Byens Bedste langt fra

Lokalavisen Nyborg

Boganbefaling: Bogen om dig som menneskedyr

Lokalavisen Nyborg

Sidste chance: Har du indstillet dine favoritter?

Lokalavisen Nyborg

Fra tømrer til filialdirektør: Jesper har altid sagt sin mening - og det gav ansvar

Annonce