Annonce
Lokalavisen Nyborg

Her kan du få overblik over dine muligheder for at blive testet for covid-19

Hver mandag og torsdag er der mulighed for at få en kviktest ved Ørbæk Midtpunkt i Ørbæk og ved Ullerslev Kultur- og Fritidscenter i Ullerslev. Arkivfoto: Kasper Riggelsen

Østfyn: Som et supplement til det permanente testcenter i Grejsdalen i Nyborg, hvor du kan booke en tid via coronaprover.dk, er der også i Nyborg Kommune mange muligheder for at blive kviktestet for covid-19 uden først at bestille en tid.

Se nedenstående oversigt over kviktestmuligheder i april 2021.

Der kan løbende komme ændringer, men man kan med fordel holde sig opdateret på www.nyborg.dk og www.facebook.com/nyborgkommune.

Annonce

Bastionen

Åbningstider på Bastionen, Nørrevoldgade 63, Nyborg:

Mandag - fredag kl. 7-19

Lørdag og søndag kl. 10-19

Annonce

Pop-up testenheder

Mandage og torsdage fra klokken 15-20 vil der være mulighed for at få fortaget en kviktest ved Ørbæk Midtpunkt, Langemosevej 5, Ørbæk og ved Ullerslev Kultur- og Fritidscenter, Skolevej 2, Ullerslev.

Annonce

Sådan fungerer en kviktest

Du kan få foretaget en kviktest, hvis du ikke har symptomer på corona, og hvis du ikke er nær kontakt.

Ved en kviktest er der ingen tidsbestilling, og det udføres gratis af alle borgere over 12 år. Børn mellem 12-15 år skal være i følge med en forældre eller værge.

Ved kviktest skal der bæres mundbind eller visir. Husk også at medbringe sygesikringskort. Ved kviktest podes der i næsen, og du får svar inden for 15 minutter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce