Annonce
Lokalavisen Nyborg

Holder fast: Biblioteket tilbyder digitale arrangementer

Biblioteket tilbyder fortsat digitale arrangementer, når de ikke kan foregå fysisk. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Annonce

Østfyn: Selv om bibliotekerne holder lukket foreløbigt indtil den 8. februar, betyder det ikke, at alle arrangementer på biblioteket er aflyst. På Nyborg Bibliotek vil man nemlig fortsat sikre, at nyborgenserne får inspiration til nye læseoplevelser og hjælp til det digitale gennem flere forskellige digitale arrangementer.

Hele tre gange i februar vil det være muligt at deltage i Den Digitale Time, hvor man både kan få hjælp til computer, tablet eller smartphone. Den 3. februar fra klokken 10-11 kommer timen til at handle om, hvordan man finder klassisk læsestof på nettet.

Den 10. februar i samme tidsrum vil timen tage udgangspunkt i, hvordan man søger på den mest optimale måde på nettet. Derudover kan man også blive klogere på, hvad det er, man har liggende på computeren. Og til den sidste digitale time i februar den 17. handler det om, hvad sitet Wikipedia kan - og hvordan man selv kan bidrage dertil.

Udover Den Digitale Time holder Nyborg Bibliotek også digital fælleslæsning den 5. og 9. februar fra klokken 10-11. Her hører man i fællesskab nogle tekster, som man efterfølgende diskuterer i gruppen. Arrangementet startede den 29. januar, men hvis man ikke nåede med der, kan man sagtens hoppe med på de sidste to fælleslæsninger.

Har man ikke tid til at deltage i digitale arrangementer om formiddagen, kan man tirsdag den 9. februar deltage i et arrangement om aftenen fra klokken 19-19.30. Her vil bibliotekar Anya Voel Hansen komme med anbefalinger til bøger, man kan kaste sig over, hvis man mangler ny inspiration.

Samtlige digitale arrangementer foregår over Teams, som man kan finde links til på bibliotekets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce