Annonce
Lokalavisen Nyborg

Hundredvis trodsede kulden og tog en nytårsdukkert

Nytårsbadet var en kold fornøjelse. Og for de flestes vedkommende også kort. Foto: Birgitte Carol Heiberg
På årets sidste dag samledes op mod 300 personer til et forfriskende bad i Storebælt ud for Hotel Hesselet. Cirka lige så mange deltog i det store nytårsløb i Nyborg, der fandt sted samme formiddag.
Annonce

Nyborg: TV 2 vejret målte lufttemperaturen til 7,8 grader Celsius, da nyborgensere i hundredvis hoppede i Storebælt ud for Hotel Hesselt i Nyborg på årets sidste dag.

Vandet, derimod, var kun cirka halvt så varmt, og så blæste der en god vind på en ellers flot og solbeskinnet dag. Derfor var der ikke noget at sige til, at de fleste af deltagerne havde endnu meget travlt med at komme op af vandet igen.

Her stod ansatte fra hotellet klar ved et langbord, hvor der blev serveret friske østers og Cava samt kaffe, juice og kransekage.

Cirka 240 personer havde meldt sig til det gratis arrangement, men ifølge turistchef Sanne Hoffensetz Andresen lå det reelle antal deltagere snarere på 300. En pæn fremgang i forhold til sidste år, hvor nytårsbadet havde premiere.

Ved den lejlighed deltog lidt over 200 personer.

Ligesom sidste år var tidspunktet afpasset med det traditionsrige nytårsløb, der fandt sted ved Skovparkhallen, og flere af deltagere herfra havde da også valgt at slutte dagen af med et koldt gys.

På et tidspunkt har det ligefrem været på tale at slå de to arrangementer sammen. Men ifølge Carl Haals fra NG & IF valgte gymnastik og idrætsforeningen allerede sidste år at takke pænt nej til det forslag.

Det ville nemlig betyde, at nytårsløbet skulle flytte væk fra Skovparkhallen. Samtidig ville der opstå et praktisk problem, fordi løberne ikke er færdige samtidig.

- Og det er nu engang sjovere at gå i vandet på samme tid, konstaterer han.

Første mand over målstregen på distancen fem kilometer var i øvrigt Ole Larsen fra Nyborg Tri, der løb i tiden 18 minutter og 53 sekunder. En tid, som han selv var ganske godt tilfreds med.

I alt 295 personer deltog i arrangementet, hvilket er cirka det samme antal som sidste år.

Efter dukkerten ventede der blandt andet østers, bobler og kransekage. Bag arrangementet stod ADP i samarbejde med Nyborg Kommune og Visit Nyborg. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Deltagerne i årets nytårsløb kunne vælge mellem at løbe fem kilometer eller at gå den halve distance. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Selv om det var koldt, havde flere overskud til at lade sig fotografere, inden det for alvor gik løs. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Efter løbet samledes deltagerne i hallen til en lille forfriskning. Flere valgte at fortsætte videre til nytårsbadet. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce