Annonce
Lokalavisen Nyborg

Hvem er ugens hjertevarmer? Kom med dit bud

Inge Bruun og Café Ø.S.H. har I flere år arrangeret juleaften for dem, der ikke har nogen at fejre den sammen med. Arkivfoto: Trondur Dalsgard
Annonce

Nyborg: Julen er hjerternes tid, så hvorfor ikke bruge december måned på netop at markere det. I hele december måned vil Lokalavisen Nyborg hylde ugens hjertevarmer, som har været med til at gøre en forskel for andre, gjort en ekstra indsats eller bare uddelt lidt ekstra kærlighed til sine medmennesker.

Selv om coronaen har gjort det svært at leve og agere præcis, som vi engang var vant til, betyder det ikke, at der ikke kan deles kærlighed ud ved at hylde hjertevarmerne.

Vi har her på avisen allerede udvalgt nogle eksempler på, hvem der kunne blive ugens hjertevarmer i løbet af december måned, men vi er ikke i mål endnu. Og det er her, at du som læser kommer ind i billedet.

Hvis du efter at have læst denne artikel er kommet i tanke om en person, som yder lidt ekstra i december måned, vil vi gerne være med til at skrive om det initiativ, den tanke eller handling som vedkommende har sat i verden.

Det kan både være en person, en virksomhed eller noget helt tredje, som fortjener at blive skrevet om i avisen.

Så sidder du med et bud på, hvem der kan blive ugens hjertevarmer i Lokalavisen Nyborg i løbet af december, kan du sende en mail til Maria Frellesen Pedersen på mafpe@jfmedier.dk, hvor du beskriver, hvem vedkommende er og hvorfor vedkommende kan betegnes som en hjertevarmer, der skal skrives om i avisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tal med en præst

Lokalavisen Nyborg

Besøg Skovnissen Posse

Lokalavisen Nyborg

Ingen jul uden juleudstilling

Lokalavisen Nyborg

Nyborg skruer ned for Norden

Annonce