Annonce
Lokalavisen Nyborg

Hyggelig uhygge på Central Cafeen

2 x Lundemann i et gagget godsejer-nummer. Kabareten i Central Cafeens gårdhave begynder 8. august. Foto: Mogens Rasmussen.

Arne og André gyser i varmen i deres kabaret, der har premiere 8. august.

Annonce

Nyborg: Man siger, at de populære "Lundemænder" er hyggelige. Men se så lige på billedet her ved siden af. Den kommende kabaret på Central Cafeen i Nyborg byder også på uhygge - eller måske i hvert fald hyggelig uhygge med André Lundemann i rollen som grev Dracula og Arne Lundemann som godsejer.

Kabareten i år funderer over livet i provinsen, og rummer ældre og nyere ting fra især Arne Lundemanns meget lange karriere. Blandt andet et ældre revynummer, der handler om hvordan de fynske godser satser på opera, undholdning og forlystelser i en tid hvor land- og skovbrug er en usikker forretning.

- Nummeret har nogle år på bagen, men det er faktisk mere aktuelt nu, end da det blev skrevet, siger Arne Lundemann, der tager nummeret sammen med André. De er her tituleret henholdsvis baron Fisenkasket von Bille og grev Ahlenlang Selleribille.

Men André har sætter naturligvis også sit præg på forestillingen - har har valgt nogle jazz-sange, hvor han rigtig kan bruge sin dejlige crooner-stemme.

Som altid er det Gitte Lundemann, der trækker i trådene og styrer løjerne bag scenen, men for første gang i mange år hedder pianisten denne gang ikke Andy Hansen.

- Andy insisterede på at holde sommerferie i år, forklarer Arne Lundemann.

I stedet har familien Lundemann genoptaget samarbejdet med Bjørn Elkjer, der også sad ved tangenterne, dengang Lundemann lavede sommerforestillinger i Kerteminde.

Kabareten med 2 x Lundemann spiller fra den 8. til den 25. august, og billetsalget sker gennem Central Cafeen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce