Annonce
Lokalavisen Nyborg

Inge fejrer 40 års jubilæum: Jeg havde aldrig troet, jeg skulle være det samme sted i så mange år

Inge Strunge har haft salonen "Frisør Inge" i Nørregade de seneste 40 år. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Hvis det står til Inge Strunge er hun stadig frisør om 20 år, selv om hun den 26. november kan fejre 40 års jubilæum.
Annonce

Nyborg: Den 26. november er det 40 år siden, at den dengang 21-årige Inge Strunge trådte ind i frisørforretningen i Nørregade 14 for første gang. Egentlig havde hun altid haft en drøm om at blive dyrlæge, men efter et praktikophold i en kostald stod det klart, at det ikke var det, hun skulle lave resten af sit liv.

Til gengæld blev interessen for frisørfaget vakt - og siden hun som 21-årig købte butikslokalet i Nørregade, har Inge Strunge været frisør i salonen Frisør Inge.

Men det er ikke kun ejeren selv, der har 40 års jubilæum i år. Også hendes assistent Conny Hansen, der blev ansat 14 dage efter Inge Strunge begyndte, har været en fast del af salonen siden opstarten.

Og spørger man Inge Strunge selv, forstår hun ikke, at det er 40 år siden, at hun startede salonen.


I hovedet er jeg jo stadig 30 år. Jeg tænker ikke så meget over, at jeg har været her i så mange år.

Inge Strunge, indehaver af Frisør Inge


- I hovedet er jeg jo stadig 30 år. Jeg tænker ikke så meget over, at jeg har været her i så mange år. Da jeg startede, var der en i en tøjforretning i nærheden, der havde 25 års jubilæum. Dengang synes jeg, det virkede helt utroligt, at man kunne være det samme sted i så mange år, men nu står jeg selv og har 40 års jubilæum, lyder det fra indehaveren.

Annonce

40 forskellige år

Men selv om Inge Strunge nu har haft sin salon i 40 år, er det ikke ensbetydende med, at dagene ligner hinanden. Gennem årene har frisøren oplært omkring 25 elever, deltaget i konkurrencer og modeshows samt kurser og seminarer i både ind- og udland.

- Der er ikke nogen år, der har været ens. Jeg brænder for mit fag og elsker at arbejde med unge mennesker. Ikke nok med at jeg kan lærer dem en masse, så lærer de også mig nogle ting. Jeg udvikler mig dag for dag, så står det til mig, så er jeg stadig frisør om 20 år, hvis helbredet kan holde til det.

Egentlig skulle jubilæet have været markeret med en større reception i salonen den 5. december, men på grund af corona, har Inge Strunge besluttet sig for at rykke receptionen til foråret, hvor hun håber at kunne markere jubilæet. På selve dagen har de ansatte i stedet besluttet sig for at tage på restaurant.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce