Annonce
Lokalavisen Nyborg

”Juleønsket”-udstilling på Nyborg Bibliotek

Årets familiejulekalender på TV 2, ”Juleønsket”, kombinerer familiehemmeligheder og identitetsproblemer med kungfu-engle, der bor på en svævende ø i himlen og skyder kamplyn fra hænderne. Arkivfoto
Annonce

Nyborg: Julekalenderen ”Juleønsket” er tilbage på TV 2, og i den anledning kan du fra 1. december og helt frem til jul opleve nogle af de originale kostumer og rekvisitter fra julekalenderen på Nyborg Bibliotek.

”Juleønsket” fra 2015 bliver i år genudsendt for første gang, og det bliver et ganske særligt gensyn for os i Nyborg, da store dele af julekalenderen er filmet her i byen. Blandt andet er Nyborg Bibliotek blevet anvendt som scenografi i julekalenderen, og måske kan du også spotte den nyligt pensionerede biblioteksleder Birgitte Haugbøl, der har en lille replik.

Den eventyrlige familiejulekalender ”Juleønsket” handler om 12-årige Julie, der har et stort ønske: At hendes forældre ikke skal arbejde juleaften, så hele familien kan være samlet og julehygge. Julies ønske bliver hørt i engleverdenen, og den unge engleaspirant, Rafi, sendes afsted. ”Juleønsket” kan desuden lånes som DVD på Nyborg Bibliotek.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Nytårskoncert aflyst

Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce