Annonce
Lokalavisen Nyborg

Julemarkedet får hollandsk gåseparade og sceneunderholdning

Det er hollandske Totaal Teater, der kommer med gåseparaden. De vil vrælte gennem byen flere gange både lørdag og søndag i julemarkedets første weekend. PR-foto
I år byder julemarkedet på masser af det, man kender, men nye punkter i programmet har også fundet vej. Blandt andet sættes der en scene op med underholdning, og den første weekend bliver markedet gæstet af en gåseparade.
Annonce

Nyborg: Selvom julemarkedet er flyttet fra den sædvanlige plads på Torvet, vil mange af de klassiske aktiviteter gå igen i år.

Turistchef i Nyborg Kommune, Sanne Andresen, kan fortælle, at der vil være børnebageri i Nyborg Rådhus under julemarkedets anden weekend, selvom markedet ikke længere er ved torvet. Men der vil også være en masse nye ting.

- Vi har skruet op for underholdningsniveauet i år ved at leje en scene ind, som der dagene igennem vil være underholdning på. Forskellige kunstnere og artister vil underholde med musik, dans og tryllekunst, fortæller Sanne Andresen.

Ud over underholdning på scenen, vil der også være underholdning rundt om i byen som ved andre år. Her kan en flok gæster i fjerpragt for eksempel fremhæves.

- Vi får besøg af en gåseparade fra Holland. Det er en flok gæs, der går på række efter folk, der spiller musik, forklarer Sanne Andresen.

Gæssene går parade lørdag og søndag i den første weekend af julemarkedet. Fint skal det være, så de skal overnatte på Hotel Sinatur ud til Storebælt. Der skal de gå på et lukket grønt område.

- De bliver selvfølgelig transporteret forsvarligt, og så får de en dejlig overnatning i Nyborg, forsikrer Sanne Andresen.

Derudover vil man som noget nyt kunne få forskellige mad i food trucks, der serverer mad ud over standene på selve markedspladsen.

- Vi tænkte, at når placeringen er ny, kunne vi ligeså godt prøve nogle ting af og ryste posen. Jeg tror, det er godt med lidt forandring, afslutter Sanne Andresen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce